Ultima strigare pentru lansare


V-am bătut destul la cap în privinţa lansării de sâmbătă, aşa că acum doar repet detaliile esenţiale şi programul. Prin urmare, avem aşa:
  • după acest event, voi fi la dispoziţia invitaţilor (mai ales că unii dintre voi vor veni de la mare depărtare) şi ne putem petrece vremea prin oraş (se anunţă vreme frumoasă la Cluj), la o cafea, la masă, la o plimbare.
Cartea deja se află în vitrină la Diverta, aşa că dacă aveţi drum prin zonă o puteţi vedea dar nu şi achiziţiona până sâmbătă. De săptămâna viitoare voi iniţia un topic pe pagina Facebook a cărţii, pentru comenzi prin poştă. Iar pentru cei din Cluj trebuie să precizez că până acum nu am discutat cu nicio librărie pentru distribuţie, aşa că  momentan puteţi achiziţiona cărţi decât la unul dintre cele două evenimente de sâmbătă sau de la mine personal în oricare altă zi. După lansare nu vor rămâne cărţi la Diverta. Orice modificare în acest sens o voi anunţa aici pe blog şi pe Facebook.

Mulţumesc din suflet celor care au promovat această lansare:
sandanicola.ro
Ziarul Făclia
Evenimente în Cluj (I Love Cluj)
Slicker
BOOKiseala.ro
QBox
Radio Impuls Cluj
şi celor care probabil au vorbit despre eveniment dar nu i-am descoperit încă. La fel de mult îi apreciez şi pe cei care vor străbate sute de km pentru a lua parte la acest eveniment, care acum două luni nu exista nici măcar în stadiul de proiect concret, iar cartea pe care sâmbătă o veţi avea în mână avea doar forma unor fişiere word în laptopul meu.
Ladies & gents: let's party!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele