Şi am lansat, lăsând muzica să ne schimbe

Gata, vă prezint pozele de la lansare şi le invit să vorbească, tot ce pot spune este că m-am simţit excelent. A fost un eveniment mult mai frumos decât cel din 2002, o manifestare al cărei mesaj am vrut să fie Lasă muzica să te schimbe. Sper că mi-a ieşit asta, dacă nu chiar atunci sămbâtă, poate de acum încolo, prin paginile care au ajuns deja sau vor ajunge la voi şi pe care am scris chiar acel mesaj, atunci când am acordat ceea ce numim, oarecum pretenţios, autografe. Câteva exemplare ale cărţii se găsesc deja în vitrina librăriei Phoenix (pe strada Iuliu Maniu) dar foarte probabil voi distribui curând un număr mult mai mare la Book Corner, pe aceeaşi stradă.
O scurtă prezentare a lansării, însoţită de unele vorbe de duh, a apărut aici. Pentru tot ce a presupus acest eveniment doresc să mulţumesc magazinului Diverta, editurii Napoca, Sandei Nicola, Dianei Moga şi familiei mele. Ne vedem la următoarea carte, deja începută, care de data asta nu va fi despre U2 :)Lansare carte U2 - Cluj aprilie 2010

Comments

 1. Felicitari! (acum am voie, da? :))
  Astept cu mare interes si urmatoarea carte (va fi oare gen Dan Brown?!:)

  PS mi-au placut incaltarile tale

  ReplyDelete
 2. Merci! Da, converşii mei au fost foarte pozaţi, hehe.
  Urmatoarea carte va fi gen Brown, da. Insa Sandra, nu Dan.. :))

  ReplyDelete
 3. Apropo, ca sa vedeti mai pe indelete pozele (si in intregimea lor fizica) dati click pe Lansare carte U2 - Cluj aprilie 2010.

  ReplyDelete
 4. Wow, da, ce revolutie a fost candva in Romania cu Sandra!!! lol

  ReplyDelete
 5. felicitari pentru carte:)

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)