M-am apucat de tenis

Tocmai ce-mi efectuasem achiziţia săptămânală de provizii când mă sună un coleg, să mă cheme la un tenis la dublu. O coceam amândoi de ceva vreme deja, aşa că m-am prezentat voios. Am mers la Winners Tennis Club, care e foarte aproape de mine, şi am dat cu racheta în minge vreo două ore. Consider că m-am descurcat admirabil, ţinând cont că singura dată când mai făcusem asta fusese prin şcoala generală. Am pus nişte scurte de mare efect, de nemaivăzut în era open şi nu numai: cu boltă imensă adică. Nimereli, desigur. Însă trebuie să-mi pun la punct serviciul.
Nu mai făcusem mişcare în aer liber de ani buni (cu o mică excepţie acum un an jumate, când am schimbat câteva pase cu un român în Central Park NY). Dar ce bine a fost! Prin urmare am de gând să mă ţin constant de treaba asta.
După joc am servit o pizza foarte bună la restaurantul clubului, apoi am revenit în plimbare acasă, în timp ce soarele colora foarte frumos comunistele blocuri mănăşturene. În ciuda arhitecturii lor şi erei de provenienţă, îmi sunt extrem de dragi.

Update: colegul Marius a spus că-mi trebuie o dovadă, aşa că mi-a trimis poza asta:

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?