Sfârşit de vacanţă

A durat mult dar nu a fost câtuşi de puţin un timp pierdut. A fost doar o pauză de la înţelegeri scrise şi programe de lucru. Această libertate mi-a oferit multe elemente de simţ şi analiză, pe care abia acum sunt în stare să le apreciez la adevărata lor valoare şi să le văd rostul în acest magic labirint numit viaţă. Am schimbat oraşe şi moduri de a privi lumea, am citit mai mult, m-am redescoperit, am cunoscut oameni şi mi-am definit foarte clar aspectele "cine sunt eu" şi "ce vreau".
De mâine dimineaţă mă voi prezenta din nou la un birou, după 15 luni de vacanţă şi mă voi implica într-o activitate care se pare că mi se potriveşte foarte bine. Mă plimbam azi prin centrul Clujului, din nou cotropit de ninsoare, şi îmi aminteam cum în urmă cu exact 3 luni făceam acelaşi lucru, dar parcă sub alţi fulgi. Atunci nu găseam sensul unor lucruri, acum am oferit chiar eu acel sens. Atunci mi-am luat un bilet de tren să merg acasă de Crăciun, acum am luat unul de avion pentru Paşte. Atunci totul era sec şi rece, acum încep munca, voi publica o carte foarte curând (detalii mai târziu) şi primăvara e după colţ. Îmi asum schimbarea de stil, mentalitate şi atitudine şi îmbrăţişez micile minuni pe care le creez. Momentan în compania unui vin bun şi a unei ţigări rafinate. Le cam merit.

Comments

 1. alice, here we come! congratz!!!

  ReplyDelete
 2. Felicitaaaaaaaari!!! Ma bucur mult pentru noul job, dar mai ales pentru schimbarea de atitudine care, desi eu nu am cum sa o percep neavand termen de comparatie, stiu sigur ca e benefica! Reverente :)

  ReplyDelete
 3. hai sa fie intr-un ceas bun!!!!

  ReplyDelete
 4. Le meriti cu adevarat! Mergi inainte, mai ai multe intelesuri ale vietii pe care trebuie sa le descoperi...e greu, dar merita!

  Bafta la noul job!

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?