Practic şi real, aş zice

Mi-am anunţat ieri contactele de pe Facebook că voi realiza curând o curăţenie de primăvară (urât cuvânt, totuşi) care va consta în reducerea listelor YM & Facebook la persoanele cunoscute în realitate, pe bune adică. Fără a ofensa pe nimeni, pentru mine chestia asta este foarte practică şi mă menţine mai bine în contact cu realitatea, de care ne îndepărtăm tot mai mult adăugând într-un mod absolut lipsit de sens tot felul de persoane despre care nu ştim nimic, cu care nu interacţionăm deloc şi cu care nu ne vom întâlni vreodată. "X-lescu and Bahram Jalal Al Tareh are now friends". Oh boy, now really...? You get the picture.
Oricum, eu în general nu păstrez în agendă oameni cu care nu comunic, fie din vina lor sau chiar a mea, fie din lipsă de chimie sau din oricare alt motiv. Am detaliat foarte bine acest aspect mai demult şi nu voi repeta decât o singură chestie pomenită acolo: dacă mă vezi pe mess, mă apelezi şi nu-ţi răspund, înseamnă că nu te mai am în listă şi nu primesc ce spui, pentru că la mine e bifată opţiunea "ignore anyone who is not in my contacts list" dar, pe de altă parte, chestia asta îţi permite în continuare să mă vezi online. Aşa că mă poţi înjura că te-am şters, nicidecum pentru că sunt un arogant care nu te bagă în seamă când îl saluţi. Nuanţează deci!
Şi ca să închei această postare care nu-mi face plăcere ci o scriu doar pentru a specifica nişte lucruri, mai spun doar că vor fi şi excepţii. Nu voi înlătura chiar toate persoanele pe care nu le-am cunoscut în real life, iar criteriile care vor da aceste excepţii sunt justificate şi confidenţiale.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele