Mila


Acest blog respectă tradiţia cu care v-a obişnuit, prin urmare fiecare nou crush al autorului asupra unei actriţe se va manifesta în aceste pagini, chestia asta fiind atât o recomandare cât şi un echivalent al posterelor de pe pereţii adolescenţei.
Domniţa din imagine este Mila Kunis iar ea m-a cucerit iremediabil după ce am remarcat-o în The Book of Eli (aplauze încă o dată pentru acest film), unde este partenera lui Denzel, deşi o latură mult mai senzuală are în Forgetting Sarah Marshall. O văzusem şi în Max Payne, dar atunci nu-mi marcase simţămintele, ca s-o zic aşa mai glumeţ. Mila este născută la Kiev (deci hai s-o considerăm vecină cu noi, deşi acum stă în San Francisco) şi de vreo 8 ani de zile este iubita norocosului şi eternului puştan Macaulay Culkin. O mai puteţi vedea în Extract, Boot Camp, After Sex sau Moving McAllister. Sau poate vă mulţumiţi cu clipul de mai jos.

Comments

  1. Acum stiu de ce ti-a placut The book...,ca eu nu am reusit sa gasesc ceva interesant in film,am adormit de doua ori vizionandu-l!In schimb Agora...am ramas fara cuvinte,abia asta e cel mai bun film vazut in ultimul timp!

    ReplyDelete
  2. Nu nu, nici vorba. Ai putea spune, de ex, ca mi-a placut Forgetting Sarah Marshall datorita Milei, dar The Book of Eli e un film atat de bun incat si daca juca Helena Bonham Carter (care mi se pare una dintre cele mai urate actrite) in locul Milei si impresia mea despre film ramanea aceeasi. Deci nu confunda lucrurile.
    Pana la urma stii cum e, degustibus. In timp ce tu adormeai la film, eu descopeream in el o foarte tare metafora despre credinta pura. De fapt nici macar metafora nu stiu daca e, it's straight in your face actually.

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?