Prima aniversare din Ardeal

Fu de-a dreptul minunată şi întinsă pe tot weekend-ul. Vineri seară am petrecut mai bine de 7 ore în Stuf, alături de oameni pe care i-am cunoscut aici la Cluj, de foşti colegi de muncă şi, realmente fascinant, de oamenii de la Taize. Lor ţin să le mulţumesc în primul rând, anume Mirelei, ajunsă la Cluj de la Bucureşti după 3 amânări ale cursei (our regards to Blue fuckin' Air) şi lui Tavi, venit de la Tg.Mureş. Excelentă şi discuţia pe care am avut-o cu acest om până când zorii au năvălit peste noi. Aşa cum mereu am spus-o, spaţiul şi timpul sunt absolut ineficiente în a ofili prieteniile adevărate. Sâmbătă şi duminică am fost cu ai mei, veniţi şi ei, evident, tot din alt colţ al ţării. A fost un weekend plin, frumos, liniştit, în care m-am simţit iubit. Bucăţi din el puteţi vedea mai jos.


Comments

  1. poti sa zici tu ce vrei eu am fo surprinsa de prezenta unor fosti colegi din PwC, bravo lor si tie!!!!La multi ani!!!

    ReplyDelete
  2. Hehe. Andreea, Daniel si Adrian sunt acum in Cluj, nu au venit special :) Specific asta ca fapt divers doar, pt. prezenta lor la ziua mea a fost extrem de flatanta si placuta.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite