Regatul nu prea mai mă vrea. Sau eu pe el.

Aseară a avut loc un concert Urma în București, la care eram tentat să merg. Am stat însă acasă. Două foste colege, pe care le-aș fi revăzut cu plăcere, mi-au demonstrat din nou că niciodată nu au fost interesate să depășească acest stadiu. De foste colege și atât. Și de nick-uri pe un ecran de computer. O nouă prietenă, luată de pe sticlă și introdusă în virtualul comun, ar fi ieșit la o cafea, dar era plecată din oraș. Iar anunțul meu pe facebook cum că revin după 8 luni în București n-a stârnit nici o reacție. La toate astea adăugați cancerul și nămeții de afară și veți înțelege de ce am rămas acasă. Oricum, nu mi-e dor câtuși de puțin de București. În aprilie, atunci când am ales să plec de acolo, am spus aici pe blog că nu mă uit în urmă și că nu am nostalgii sau regrete. Paradoxal poate, pentru că vreme de aproape 4 ani mă simțisem foarte bine acolo. Am descoperit însă alt oraș, diferit, unde mă simt ca acasă și care pentru mine înseamnă prezent și viitor. Bucureștiul e o etapă de mult încheiată.
Și mai e ceva. Sunt de 3 zile acasă la Ploiești iar confortul și liniștea de aici nu-mi pot eclipsa totuși dorul de Cluj. Unde e acasă până la urmă?

Comments

 1. Home is where your heart is.

  ReplyDelete
 2. 'acasa' e unde te simti in largul tau :)

  ReplyDelete
 3. Hmm...nu....din "McFLy - Home Is Where The Heart Is"
  http://www.youtube.com/watch?v=LpiExO30cP8

  ReplyDelete
 4. Misto. Credeam ca ai luat din Walk On.

  ReplyDelete
 5. give some time... cred ca ai fi urat si Clujul daca erai singur acolo...si nu mai fii asa taios cu fostele colege...anii trec, prioritatile se schimba:) Faptul ca n-ai primit nici o reactie e Facebook nu ar trebui sa te macine, faptul ca ai high expectations si iti faci rau cu asta ar trebui sa te ingrijoreze.

  ReplyDelete
 6. Acasa e acolo unde sunt cei care te iubesc si pe care ii iubesti.

  ReplyDelete
 7. Pentru ce motive te astepti sa fii imbratisat dupa ce tu respingi (public)? :D
  Karma, baby :))

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)