Sunday, 20 December 2009

Regatul nu prea mai mă vrea. Sau eu pe el.

Aseară a avut loc un concert Urma în București, la care eram tentat să merg. Am stat însă acasă. Două foste colege, pe care le-aș fi revăzut cu plăcere, mi-au demonstrat din nou că niciodată nu au fost interesate să depășească acest stadiu. De foste colege și atât. Și de nick-uri pe un ecran de computer. O nouă prietenă, luată de pe sticlă și introdusă în virtualul comun, ar fi ieșit la o cafea, dar era plecată din oraș. Iar anunțul meu pe facebook cum că revin după 8 luni în București n-a stârnit nici o reacție. La toate astea adăugați cancerul și nămeții de afară și veți înțelege de ce am rămas acasă. Oricum, nu mi-e dor câtuși de puțin de București. În aprilie, atunci când am ales să plec de acolo, am spus aici pe blog că nu mă uit în urmă și că nu am nostalgii sau regrete. Paradoxal poate, pentru că vreme de aproape 4 ani mă simțisem foarte bine acolo. Am descoperit însă alt oraș, diferit, unde mă simt ca acasă și care pentru mine înseamnă prezent și viitor. Bucureștiul e o etapă de mult încheiată.
Și mai e ceva. Sunt de 3 zile acasă la Ploiești iar confortul și liniștea de aici nu-mi pot eclipsa totuși dorul de Cluj. Unde e acasă până la urmă?

8 comments:

Summer said...

Home is where your heart is.

The Fly said...

Imi citezi din U2? :P

JoR said...

'acasa' e unde te simti in largul tau :)

Summer said...

Hmm...nu....din "McFLy - Home Is Where The Heart Is"
http://www.youtube.com/watch?v=LpiExO30cP8

The Fly said...

Misto. Credeam ca ai luat din Walk On.

alina said...

give some time... cred ca ai fi urat si Clujul daca erai singur acolo...si nu mai fii asa taios cu fostele colege...anii trec, prioritatile se schimba:) Faptul ca n-ai primit nici o reactie e Facebook nu ar trebui sa te macine, faptul ca ai high expectations si iti faci rau cu asta ar trebui sa te ingrijoreze.

Onutzza said...

Acasa e acolo unde sunt cei care te iubesc si pe care ii iubesti.

Lola said...

Pentru ce motive te astepti sa fii imbratisat dupa ce tu respingi (public)? :D
Karma, baby :))

Post a Comment