Perfect Days

Sentimentul predominant al acestor săptămâni, anume că tocmai îmi retrăiesc adolescenţa (dar într-un mod mai matur), a fost chiar accentuat de ultimele 2 zile. Luni am fost plăcut impresionaţi de una din ultimele răbufniri ale toamnei, adică de soare şi vreme numa' bună de plimbat prin parc, ceea ce am şi făcut. Apoi am mers la Flowers (până acum cafeneaua mea preferată din Cluj), unde am servit o delicioasă cafea de mentă. Am traversat Piaţa Unirii (tocmai gata ornamentată pentru Sărbători) până la Diverta, unde am stat vreo juma de oră printre cărţi, cd's & dvd's. A... şi printre tone de materiale cu şi despre MJ, omul a cărui viaţă (dar mai ales moarte) i-a îmbogăţit pe alţii. Dar nu el conta, ci acest evergreen Hruşcă, ale cărui colinde se difuzau în magazin. Ulterior am ajuns la un local pustiu, unde am mâncat chinese.
Marţi seara am văzut pentru prima dată oraşul luminat şi instantaneu am iubit şi mai mult Clujul. Nu pentru că ar fi mai fancy împodobit sau mai feeric ca alte oraşe, ci pentru că am simţit din nou că este perfect pentru mine, un cadru ideal pentru o regăsire, pentru o prietenie, pentru un nou început sau pentru o poveste de Crăciun.

Duran Duran - Perfect Day

Comments

 1. zi mi si mie secretul,vinde mi pontul!
  cum sa fac sa ma mut la cluj???
  cum sa fac sa castig macar jumatate din banii de la bucuresti acolo...
  is producator tv si am colaborari si...sunt indragostita de cluj...of of.
  te invidiez pentur luminitele din piata avram iancu (sau cum s o numi de fapt:))...Craciun frumos. Poate dau si eu o fuga.

  ReplyDelete
 2. Eu m-am mutat la Cluj intr-un moment cand nu ma mai retinea nimic la Bucuresti. A fost o decizie pe cat de subita, pe atat de simplu de luat. Iar o tiza de-a ta a contribuit din plin la asta ;)
  Craciun fain si tie.

  ReplyDelete
 3. No hai, daca te lasa inima sa pleci din NY, hehe.

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?