E prostănac sau prost de-a binelea?

1. De ce ţopăia acum 2 seri, pentru că exit poll-urile îl dădeau învingător la o diferenţă sub marja de eroare?
2. Ştia că acele sondaje nu luau în calcul diaspora, acolo unde Băsescu (78%) l-a bătut clar? Pentru tâmpiţeii frustraţi care se iau după Gâdea şi afirmă că diaspora nu ar trebui să conteze, recomand acest articol.
3. Când dansa cu Antonescu pe ecrane nu avea dovezi de fraudare? Camionul de dovezi despre care vorbeşte Dragnea a apărut după?
4. Apropo de Dragnea. A remarcat ce mufă rezervată avea în background în momentele de euforie prostească a PSD-ului? Eu zic că ştia el ceva.
5. De ce contestă alegerile şi nu-şi urmează propriile sfaturi? Anume: "La fel cum tot un semn de normalitate este ca transferul de putere să se producă în mod democratic, fără incidente şi fără evenimente care să arunce o umbră asupra imaginii României". Am citat de pe mirceageoana.ro.
6. De ce aparenta lui victorie însemna dorinţa întregului popor iar victoria în acte a lui Băsescu e de fapt o fraudă? De ce se referă numai la milioanele care au votat cu el şi nu şi la milioanele care au votat cu Băsescu? Acum 2 seri se autoproclama preşedintele tuturor românilor. Acum vrea să-i împace numai p'ăia care l-au votat?
7. "Acum 2 zile aveam o realitate autentica, aveam o Romanie fireasca, zambitoare, fericita care scapa de tirania haosului si a instabilitatii. Romania fireasca a trait numai cateva ore: a fost calcata in picioare de camarila lui Traian Basescu. De cei carora nu le pasa cat, cum si ce fraudeaza". Amice, eşti idiot? Cum poţi vorbi de aşa ceva în condiţiile unui rezultat atât de strâns? România ar fi fost exuberantă daca ai fi câştigat cam cu vreo 85%, ca Ilici în '90. Şi nici chiar atunci poate. Dar tu nici măcar n-ai câştigat. Te-ai scremut cât ai putut, te-ai coalizat cu toţi şi nici măcar aşa nu ţi-a ieşit. Mai mult decât atât: avem tone de idioţi şi de naivi pe meleagurile astea, dar nu chiar toţi sunt atât de prostuţi încât să te vadă ca pe un mesia salvator de neam. Mulţi au votat cu tine doar pentru că nu-l mai vroiau pe Băsescu. Aşa că zât cu mizeriile tale despre aşa-zisa Românie zâmbitoare şi fericită, înainte să vomit, populist infect ce eşti.
8. Vorbeşte de mită electorală când PSD-ul dă pungi cu făină pe stradă?
9. Dacă respectă poporul ăsta, aşa cum îi tot dădea pe goarnă, ar accepta posibilitatea (dovedită practic) că el nu l-a ales.
10. "Acum doua seri eram fericit. Credeti ca cineva din SUA sau Occident nu ar sari in sus de fericire daca ar avea doua procente in plus la exit-poll-uri?" Amărâtule, Năstase şi Ilici nu ţopăiau ca tine, din simplul motiv că-s mai înţelepţi.

11. Porecla pe care i-a dat-o Ilici şi-a găsit reprezentarea perfectă în imaginile triumfalist-penibile de duminică seara, care-l vor urmări mereu pe acest ratat.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?