Antena 3, în aceeaşi oală cu Taraf şi OTV

Dacă mai era cineva care până acum n-a realizat pseudo-jurnalismul, emisiunile la comandă şi lătrăturile lipsite de echidistanţă ale lui Gâdea & co., poate lămurim acum problema asta. După ce au încălcat în mod repetat legea electorală, ca nişte sclavi la mogul ce sunt, anteniştii şi-au luat-o peste bot azi. Citez de pe Hotnews:
"Consiliul National al Audiovizualului a amendat, miercuri, posturile Antena 3, OTV, Etno TV si Taraf TV cu cate 12.500 de lei pentru dezechilibre in reflectarea campaniei electorale, in perioada 26-30 noiembrie. Tot astazi, forul a sanctionat cu somatie publica posturile Antena 2 si Vox News, pentru dezechilibre in dezbaterile electorale si, respectiv, promovarea electorala a candidatilor la presedintie.
Conform monitorizarii CNA, Antena 3 a avut dezechilibre atat in emisiunile de promovare, unde Traian Basescu si reprezentantii lui au avut 612 secunde, iar Mircea Geoana si reprezentantii lui 2.200 de secunde, cat si in emisiunile de dezbatere, unde raportul a fost de 64 la 10 in favoarea lui Mircea Geoana si reprezentantilor acestuia."

Evident, dacă iese Geoană preşedinte (caz foarte probabil), această amendă primită de Voiculescu va fi reprezentat doar o chitanţă nesemnificativă în totalul cheltuielilor pentru atingerea unui scop ale cărui mijloace chiar nu contează. Oricum, 12.500 lei reprezintă mărunţiş. Însă e bine că aceste paiaţe sunt trase de urechi din când în când, măcar aşa, pentru mica satisfacţie a unora ca mine, care s-au săturat să vadă râgâieli anti-băsesciene şi au constatat că postul rival, Realitatea TV, are o cu totul altă abordare şi e format din alt gen de jurnalişti. Nu zic, o comit şi ei, dar măcar se chinuie să fie o leacă imparţiali şi nu te agasează prin încercările evidente de spălare de creier pe care le fac ăia de dincolo.
Apropo, un fost amic, care lucrează la Antena 1, povestea cum primea instrucţiuni clare despre ce şi cum să scrie, să nu bage nimic din ce ar putea afecta imaginea patronului, cum să dea, cam o dată pe săptămână, câte o ştire despre fundaţia Voiculescu şi alte treburi de gen.
Aşadar, bufonilor, foarte posibil să aveţi câştig de cauză de data asta, dar dacă totuşi iese Băsescu preşedinte mă voi delecta pe îndelete duminică seară doar privindu-vă mufele.

Comments

  1. Da' poate totusi vine Mos Nicolae - nu singur, ci insotit de un adjunct... ;)
    Iar lui Mr. G sa-i aduca un batz mare undeva, ca prea-si bate joc de oameni!!!!

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?