Meet the Parents

From Cluj II

De joi începând, părinții mei sunt în vizită la Cluj. Răsfăț total pentru mine, cu mâncare gătită dar nu numai. În prima seară am fost cu tata la un meci senzațional prin răsturnările de scor dar dezamăgitor prin rezultatul final: CFR-Sparta Praga 2-3. Am înghețat puțin dar măcar a văzut și tata ce stadion modern avem aici. Vineri am fost la grădina botanică (unde am făcut și poza de mai sus - pentru restul click pe Cluj II). Când am coborât din grădină mare mi-a fost mirarea să constat că, după mulți ani, zona pietonală din piața Unirii a fost în sfârșit repusă în funcțiune, lucru care-i oferă acum un aer mult mai frumos și respirabil. Încă se mai lucrează la statuia lui Matei Corvin, dar sper să nu mai dureze mult nici asta. Apoi am luat masa într-un restaurant italienesc unde piesa de rezistență de pe fundal a fost una al cărei refren ne spunea "va fan culo". Ospitalier, nu? Asta n-a fost o problemă totuși, mâncarea a fost bună și atmosfera intimă. Între timp a început ploaia și am ajuns destul de murați la Cami & Luci, inegalabilii mei prieteni clujeni, cu două ghivece imense de flori, aduse de la Câmpina special pentru ei. Sâmbătă am luat cu asalt Polus Center, celebra belvedere de sus de la cetățuie apoi Iulius Mall, unde am văzut un film căruia nu-i dădeam multe șanse inițial (The Rebound), dar care a fost chiar fain (și avea multe imagini amețitoare din NYC). Aș fi optat și pentru Surrogates, cu un nou Bruce Willis salvator suprem. La Cinema City aș vrea să văd însă 2012. Deși nu cred absolut deloc în teoriile legate de acest an, filmul are niște efecte extraordinare și trailerul m-a impresionat. Neapărat de văzut la cinema, în niciun caz acasă.
Și apropo de acasă, ai mei par tot mai hotărâți să se stabilească aici la pensie. Iar până una alta, Crăciunul e aproape.

Comments

 1. Clujul e super hypeuit, dar nevoia de schimbare o inteleg atat in cazul tau, cat si in cazul alor tai. :) P.S. Teh FlyMom has beautiful eyes. De fapt e foarte frumoasa asa, in intregime. :)

  ReplyDelete
 2. Hehe, merci :) Insa recunosc ca nu inteleg termenul hypeuit, mi-l explici, please? :D

  ReplyDelete
 3. @Roxa: da, ochi frumosi, dar egoisti. n-a vrut sa ne dea si noua! :)

  ReplyDelete
 4. Hehe, thanks mister, ma pusesem la punct cu termenul intre timp :)

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?