Mai c-aș fi votat

Cu Antonescu. Aproape mă convinsese. Dar am văzut că și-a tras și el clasicul afiș în care apare c-un copil, precum orice catindat care se respectă. Și m-a cuprins iar scârba. Cred c-ar trebui să votăm cu acest prezidențiabil-parodie, Remus Cernea, un caveman care apare pe afișele electorale în tricou. Magnific. Take a look.
(de abia aștept confruntarea din seara asta, o voi privi ca pe o comedie)

Comments

 1. Am de ales intre doi oameni pe care nu-i suport,dar o sa aleg unul pentru ca acela va face parte din viata mea,din viitorul meu apropiat!Daca in viata nu alegi intre doua alternative(ambele bune,ambele rele,una buna, una rea)inseamna ca nu traiesti,inchizi ochii si realitatea dispare,traiesti in alta dimensiune!Eu o sa ma folosesc de dreptul meu de a alege chiar si dintre doua rele!Iar cei care spun ca nu mai au nimic in comun cu statul asta sau cu cei ce-l reprezinta si nu are rost sa mergi sa votezi eu le dezvalui un "mare" adevar:cat timp traiesti aicilisea inseamna ca faci parte din statul asta si tot ce se intamlpa te afecteaza chit ca vrei,nu vrei!So,chestia cu aleg sa nu aleg nu merge in situatia asta!Nu poti spune: data asta nu traiesc,o sa traiesc maine sau peste cativa ani cand vor fi vremuri mai bune!

  ReplyDelete
 2. Iti respect punctul de vedere dar nu-s de acord cu el. Am mai spus-o aici pe blog: daca n-ai ce alege, nu alegi. E simplu. Pentru mine personal ar fi o injosire, m-as simti prost cu mine insumi sa pun din nou stampila pe unul care apoi isi va bate joc, asa ca-n ultimii 20 de ani. M-as considera din nou folosit si umilit.
  Tu nu?

  ReplyDelete
 3. Umilita ma simt in fiecare zi in tara asta cand vad ca nu se misca mai nimic,dar sper, in naivitatea mea,ca se va schimba ceva in mentalitatea celor care vin din urma!Daca nu faci niciodata nimic,nu stiu daca o sa schimbe ceva vreodata!O fac pentru mine,ma autoeduc sa actionez cand ceva nu-mi place!Macar am constiinta impacata ca am incercat sa schimb ceva!Cel putin pentru a realiza o schimbare intr-o societate e nevoie de o majoritate,iar daca ea refuza sa se constitiue sansele sunt foarte mici sa se intample ceva!Eu ca individ nu am alta unealta decat un vot si atat,alta putere nu am sa schimb ceva!

  ReplyDelete
 4. m-am dus azi la vot....ma gandisem sa votez si eu la un moment dat cu antonescu...dar remus m-a facut sa imi schimb opinia...am votat cu el..desi nu are nici o sansa e un ...om...nu mai e acel politician mizerabil care ma omoara zi de zi..un pic cate un pic....ma lasa inuman!

  bafta!

  ReplyDelete
 5. Sunt cu atat mai multumit ca n-am votat cu hipiotul de Antonescu cand vad cum s-a dat acum cu Geoala. Asta dupa ce acum doar 5 zile il facea demagog, in direct pe toate posturile. Asta e politichia, folks. Acceptati, vomitati, etc, dupa cum va vine. Iar toti aia care ii dau cu "dreptul cetateanului, poti schimba ceva, nu trebuie sa stai deoparte" sunt niste naivi. Insa in turul doi o sa merg sa votez totusi, cu Base, oricine e mai bun decat un comunist ca Geoala.

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?