Tuesday, 3 November 2009

Încă un imn pentru orașul care nu doarme

Nu sunt fan Jay-Z sau Alicia Keys, în general gust alt gen de muzici, dar când ascult o asemenea piesă și, mai ales, văd un astfel de clip, n-am cum să nu-l postez aici. Este vorba de Empire State of Mind, o piesă pe care rapperul a scos-o pentru orașul în care locuiește (New York, evident, aplauze!) și căreia Alicia îi oferă un refren care face ca această melodie să fie apreciată nu doar de hip-hopperi. Țin minte că acum un an, când mă plimbam cu double-decker-ul prin NY, ghidul ne-a arătat la un moment dat o clădire unde locuiesc mai multe vedete, printre care și Jay-Z, exact la un colț al Central Park.
Deși sunt sigur că v-ați prins deja, titlul melodiei reprezintă o combinație între numele celei mai faimoase clădiri new-yorkeze și o piesă superbă a lui Billy Joel. Savurați imaginile.

4 comments:

Nadina Campean said...

daca ma mai uit mult la clipul asta, piticul de pe creierul meu care isi doreste mult sa vada new york, va intra in fibrilatii :)):))

The Fly said...

Pai, Nadina, stii cum e, la orice destinatie in viata trebuie sa ajungem intai cu mintea apoi vom ajunge si fizic;) Asa ca uita-te din plin, la orice NY related.

JoR said...

'Concrete jungle where dreams are made of,
[...]These streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you'

relativitate said...

Grandios,imagini,muzica,tot!Ma obsedeaza refrenul asta cu Alicia care "urla"frumos iar Jay-Z e BIG(omu asta stie sa faca bani)!Chiar ma gandeam, la cat de innebunit esti tu dupa NY, sa nu fi auzit de melodia asta!

Post a Comment