Încă un imn pentru orașul care nu doarme

Nu sunt fan Jay-Z sau Alicia Keys, în general gust alt gen de muzici, dar când ascult o asemenea piesă și, mai ales, văd un astfel de clip, n-am cum să nu-l postez aici. Este vorba de Empire State of Mind, o piesă pe care rapperul a scos-o pentru orașul în care locuiește (New York, evident, aplauze!) și căreia Alicia îi oferă un refren care face ca această melodie să fie apreciată nu doar de hip-hopperi. Țin minte că acum un an, când mă plimbam cu double-decker-ul prin NY, ghidul ne-a arătat la un moment dat o clădire unde locuiesc mai multe vedete, printre care și Jay-Z, exact la un colț al Central Park.
Deși sunt sigur că v-ați prins deja, titlul melodiei reprezintă o combinație între numele celei mai faimoase clădiri new-yorkeze și o piesă superbă a lui Billy Joel. Savurați imaginile.

Comments

 1. daca ma mai uit mult la clipul asta, piticul de pe creierul meu care isi doreste mult sa vada new york, va intra in fibrilatii :)):))

  ReplyDelete
 2. Pai, Nadina, stii cum e, la orice destinatie in viata trebuie sa ajungem intai cu mintea apoi vom ajunge si fizic;) Asa ca uita-te din plin, la orice NY related.

  ReplyDelete
 3. 'Concrete jungle where dreams are made of,
  [...]These streets will make you feel brand new,
  the lights will inspire you'

  ReplyDelete
 4. Grandios,imagini,muzica,tot!Ma obsedeaza refrenul asta cu Alicia care "urla"frumos iar Jay-Z e BIG(omu asta stie sa faca bani)!Chiar ma gandeam, la cat de innebunit esti tu dupa NY, sa nu fi auzit de melodia asta!

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?