Alchimie de fiță la Cluj

Când am ajuns aseară în Diesel și am primit restul pentru cele două bilete pe care le cerusem la concertul Byron, am crezut că nu mi s-a dat suma corectă și era să mă cert cu nenea de la intrare. Dar nu, era chiar bine. Aproape 4 ani în București și nu am dat vreodată 40 de lei la un concert al unei trupe autohtone. Localul, despre care o prietenă mi-a zis în glumă că nu are haine pentru a putea intra acolo, este într-adevăr prea fițos pentru roacării care alcătuiesc publicul Byron. Myself included. Cu toate astea am luat-o ca pe o chestie inedită, ca pe o excepție stilată (nu am remarcat piți sau coca) și m-am bucurat de un concert foarte bun, într-o atmosferă intimă. La concert au fost și doi foști colegi de la PwC, actualmente clujeni și ei, prilej pentru Ana de a remarca mirată că nu sunt singurul bucureștean care se bucură c-a lăsat capitala în urmă și acum adoră Ardealul.
Până la următoarea seară de figuri rock (Urma va cânta și ea în acest local care face parcă și Bamboo-ul să pară o bodegă) o să încerc să supraviețuiesc cu cartofi fierți și eugenii. Aici puteți asculta integral noul album Byron, A Kind of Alchemy.

later edit: pe un site clujean au apărut între timp pozele de la concert. Din păcate nu au rezoluţie bună. Iată-le pe cele în care putem fi văzuţi noi, cuminţi la măsuţe.

Comments

 1. It was worth it :) La Bucuresti n-as da, dar aici...

  ReplyDelete
 2. Dar albumul ti l-ai cumparat, pina la urma? :)

  Mda, Weinberger cere in Silver Church 40 in avans si 50 la intrare... acolo unde byron si Urma au cerut 20 si Kumm 35 cu CD inclus. Depinde si de artist, si de loc, ce sa zic?

  ReplyDelete
 3. Am vrut sa-l iau, ca arata si foarte bine (si suna la fel), dar dupa ce am platit 2 bilete intrare, daca mai dadeam 40 lei si pe album.....ar fi fost deranj :D

  ReplyDelete
 4. hai ca-mi facusi pofta cu eugeniile alea... cat despre cartofi poti sa ii faci si tu prajiti:))sau copti:)

  ReplyDelete
 5. Cartofii au fost ideea Anei, mwuahahaha

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"