Sfidătorii

După cea mai rușinoasă înfrângere a naționalei de fotbal din ultimii 42 de ani, Chivu Cristian, căpitanul echipei, declară: "Nu doresc nimănui să fie în pielea noastră".
El câștigă (doar din salariul de fotbalist) aproape 300.000 euro / lună. Ce spuneți, v-ați dori să fiți în pielea lui? Eu da, aș putea pierde chiar și cu 100-0 de-aș avea banii ăștia, fără să mă martirizez. După meci nu aș debita maxime a la Chivu ci, altruist fiind, aș dori și altora să fie în pielea mea.
Este doar o sfidare la adresa acestui popor, una dintre multe altele. De la umilințele din fotbal (acolo unde Mutu și Chivu au căutat cu lumânarea cartonașe pentru a nu se mai obosi și la ultimul meci din preliminarii) la cele oferite de politicieni sau, în general, de toți conaționalii deținători de funcție și/sau cont. Iar vedetele TV rămân Gigi, Borcea, Turcu sau Mititelu.
A mai rămas vreun patriot printre voi?

Comments

  1. Îmi place mai mult când pui poze, videoclipuri, sau discuții non-mizerie. Dacă voiam să citesc de mizeria din România, mă abonam la feed-ul lui Zoso :))

    ReplyDelete
  2. Haha merci, dar nu ma abtin sa ironizez lucrurile care ma deranjeaza.

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?