Sfidătorii

După cea mai rușinoasă înfrângere a naționalei de fotbal din ultimii 42 de ani, Chivu Cristian, căpitanul echipei, declară: "Nu doresc nimănui să fie în pielea noastră".
El câștigă (doar din salariul de fotbalist) aproape 300.000 euro / lună. Ce spuneți, v-ați dori să fiți în pielea lui? Eu da, aș putea pierde chiar și cu 100-0 de-aș avea banii ăștia, fără să mă martirizez. După meci nu aș debita maxime a la Chivu ci, altruist fiind, aș dori și altora să fie în pielea mea.
Este doar o sfidare la adresa acestui popor, una dintre multe altele. De la umilințele din fotbal (acolo unde Mutu și Chivu au căutat cu lumânarea cartonașe pentru a nu se mai obosi și la ultimul meci din preliminarii) la cele oferite de politicieni sau, în general, de toți conaționalii deținători de funcție și/sau cont. Iar vedetele TV rămân Gigi, Borcea, Turcu sau Mititelu.
A mai rămas vreun patriot printre voi?

Comments

  1. Îmi place mai mult când pui poze, videoclipuri, sau discuții non-mizerie. Dacă voiam să citesc de mizeria din România, mă abonam la feed-ul lui Zoso :))

    ReplyDelete
  2. Haha merci, dar nu ma abtin sa ironizez lucrurile care ma deranjeaza.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite