Destul cu melodrama, azi vorbim despre sex

După zeci de posturi de-a lungul celor 3 ani de Fly pe perete în care slăveam sau jeleam diverse domnițe, hai să trecem și la sex, că despre așa ceva n-am vorbit până acum. Articolul se adresează în primul rând domnilor (veți vedea de ce) dar sunt convins că și doamnele îl vor parcurge cu atenție. Și chiar ar trebui s-o facă. Dar în primul rând articolul este destinat celor cu mintea suficient de limpede încât să treacă peste inevitabilele supoziții la adresa mea ("oare de ce scrie despre asta?" sau "cum a aflat chestiile astea?") și să se axeze pe ideile în sine, eventual să și comenteze. Discutăm generalități și nu particularizăm pentru nimeni. Miștocarii cu minte de liceu își pierd vremea și pot părăsi deja pagina.

Ok. Sex. E nevoie de doi pentru asta dar oare aportul lor la această afacere este sau ar trebui să fie egal? Bineînțeles, veți sări voi și evident că așa sună bine în teorie, în practică nu sunt însă sigur că-i chiar așa. Departe de mine tendința de a mă alia cu reprezentații sexului din care fac parte și de a susține o nouă teorie discriminantă sau misogină, așa cum sunt multe altele (vezi bărbatul macho și femeia curvă - ambii având în comun doar faptul că și-o trag cu mulți parteneri) cu care nu sunt deloc de acord. Dar este evident faptul că presiunea cea mai mare, când vine vorba de sex, stă pe umerii bărbatului. Există acea prejudecată care spune că bărbații își descarcă instrumentul oricum și oricând, au orgasm mereu, sunt mereu fericiți. Dar oare asta e adevărata satisfacție? Știți că peste 90% dintre bărbați (o spune un studiu, nu eu) au emoții atunci când fac sex cu o parteneră pentru prima dată și se tem că e posibil să nu o satisfacă? Probabil cei aflați în procentul de sub 10% sunt ori super masculi ori super nesimțiți. Era și un banc foarte misogin, pe care-l spun ca pe o paranteză și doar pentru amuzament, nu-i împărtășesc deloc ideea:

-Cum îți dai seama când o femeie are orgasm?
-Cui îi pasă...?! :D

Hai să revenim și să intrăm abrupt în subiect. Bărbatul trebuie să poată deveni erect și să rămână așa suficient de mult. Pentru femei pare o chestie banală iar cei care nu sunt capabili de așa ceva, din varii motive sau în diverse forme, sunt inevitabil considerați amanți proști. De aceea susțin că adevăratul stres este pe umerii bărbatului (eventual cu tot cu gleznele partenerei acolo). Femeia, fie ea chiar frigidă, e capabilă de sex, fie el și foarte prost, oricând și oricum. Desigur, mă refer la latura pur tehnico-mecanică a problemei (de altfel tot acest articol merge pe ideea asta) și nu discut acum aspectele psihologice, amoroase sau de altă natură. Nu știu câți și-au pus problema invers, jucându-se cu ipotezele și cu natura umană. Anume: să presupunem că bărbatul e mereu erect și capabil să presteze oriunde, oricum și oricât, iar femeia are un vagin care jbang! se închide total după orgasm. Dragelor, printre voi există destule care termină foarte repede, ca un adolescent la primele tăvăleli, așa că gândiți-vă numa' cum ar fi să nu mai puteți fi capabile să faceți sex imediat după un orgasm și să vă lăsați partenerul nesatisfăcut. Unele femei se gândesc cum să aibă orgasm, în timp ce o fac, iar tocmai acest gând în sine le pune bețe-n roate. La fel, bărbații se gândesc cum să-și aducă partenera la orgasm și cum să ejaculeze cât mai târziu dar, ghinion, tocmai aceste gânduri îl îndreaptă mai repede către final. Ce vreau eu să spun este că presiunea acestui fenomen exploziv de care suntem cu toții mai mult sau mai puțin obsedați trebuie înlăturată și trebuie să te bucuri de senzațiile în sine pe care le experimentezi în fiecare moment.

De aceea, atunci când fac sex, bărbații trebuie să învețe (sau să-și aducă aminte) să folosească un mușchi, o funcție și un organ (nu, nu scula!) pentru a deveni mult mai buni decât credeau că pot fi. Există acel mușchi, numit PC, aflat între anus și scrot, care este nelucrat de câtre majoritatea bărbaților, majoritate care nu cunoaște faptul că acel mușchi, bine antrenat, conduce la erecții mai lungi și mai puternice, control mult mai bun sau chiar total al ejaculării și o bună sănătate a prostatei. Cum se poate antrena acel mușchi? Ei bine, prin exercițiile Kegel pentru bărbați (există și pentru femei și ele pot înlesni nașterea). Mai mult, printr-un control foarte bun al respirației și prin folosirea creierului (știți ce se spune, cel mai puternic organ sexual) într-o direcție impusă de tine, ajungi capabil să-ți disipezi prin tot corpul energia explozivă care de regulă se acumulează într-un singur punct la noi, la bărbați. Evident, asta duce la un mult mai bun control al ejaculării, pentru că acel unic punct de care ziceam va fi supus unei presiuni mai mici.

Ce spun eu aici este doar un foarte scurt rezumat al acestui manual (îi pot spune așa), pe care vă invit, domnilor, să-l descărcați. Poate titlul vă va face să strâmbați superior din nas, pentru că, desigur, voi nu ejaculați precoce, nu-i așa? Nu are însă nicio legătură. Sau prea puțină. Oricât de buni ați fi, ceea ce vă doresc, această cărțulie te poate face și mai bun. Eu am descoperit-o întâmplător și nu am niciun avantaj că o popularizez. Nu este vorba de marketing în rețea sau ceva de genul iar cartea nu te învață cum să iei Viagra, cum să-ți mărești scula, cum să dai bani pe nu știu ce soluții și alte tâmpenii. Ești strict tu cu tine și cu corpul tău, apoi cu partenera, într-o teorie de mare bun simț, pe care am verificat-o pe mai multe site-uri înainte de a scrie acest articol. Doi la mână (hehe cum sună asta), termenul de ejaculare precoce nu are nici până acum o definiție științifică clară. Unii se raportează strict la numărul de minute, alții la cât de repede ai orgasm față de parteneră și tot așa. Cu puțin efort și exercițiu, aplicat din acel manual, ai toate șansele să nu-ți mai pui problema niciunei definiții. Nu uitați că mișcarea este foarte importantă, nu deveniți sedentari și anchilozați. Cu atât mai mult, mușchii abdominali sunt foarte importanți în viața sexuală și nu pentru a nu face febră musculară când dați din fund, mă nu. Este esențială o bună circulație a sângelui în zona pelviană și cât mai puțină grăsime (eventual deloc) depusă acolo pentru că, deși inițial părea o glumă, se pare că nu e: burta micșorează obiectul, la propriu și nu doar ca efect vizual. Oana, dacă citești, cred că mă poți completa aici, că doar ești medic și de la tine am aflat, hehe.

Revenind la acel manual pdf, sunt sigur că vă puteți convinge singuri dacă afirmațiile de acolo sunt pertinente sau nu. Închei cu încă o poantă. Ce spune un tip care a ajuns primul la întâlnirea ejaculatorilor precoce anonimi? "It looks like I came to soon..." Hahahahahaha, ceea ce nu vă doresc și vouă.

Comments

  1. N-am zis-o eu, ci specialistii:
    'Lose the belly. The place that size might help the most is less belly — not more penis. If your lower abdomen hangs over your genitalia, you might look as if you have a shorter, smaller penis than you actually do. Fat can obscure some or much of the upper part of the penis. For this, the best treatment is to achieve a healthy weight.' (http://www.mayoclinic.com/health/penis/MC00026/NSECTIONGROUP=2)

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)