One WTC

În ultimii doi ani am pomenit de fiecare dată această zi aici pe blog, anul trecut scriind chiar un articol despre reconstrucția WTC de la New York, cu doar câteva zile înainte să aflu, total subit, că voi pleca acolo. Nu voi reveni acum cu nimic patetic sau lacrimogen, deși atașamentul meu pentru acel loc este cu atât mai mare acum. Sunt convins că puțini pot cuprinde cu mintea grozăvia acelei zile fără să fi pășit pe la Ground Zero. Azi vin doar să vă spun că noul Freedom Tower (al cărui nume a fost schimbat și va fi cunoscut drept One World Trade Center) se pare că va fi gata abia în 2018, mult mai târziu decât era preconizat. Deh, iată că nu doar la noi e greu să pui cărămidă peste cărămidă.
Iată-mă și pe mine, acum aproape un an, având imensul șantier de la Ground Zero în fundal, iar mai jos este o fotografie cosmetizată care ne arată cum va arăta the lower Manhattan la 17 ani de la 9/11.

Comments

 1. a trecut deja un an??!!! wow!

  ReplyDelete
 2. Hell yeah, newyorkezo ;) 11 luni mai exact, dar stai tu linistita, voi puncta momentul cand se va implini un an :D

  ReplyDelete
 3. nu puteau astepta sa merg sa vad si eu "gemenele" si numai dupa aia sa le darame? e asa de frustrant...

  da, stiu ca nu sunt egoista sau individualista deloc :D

  ReplyDelete
 4. Eu spuneam initial ca voi reveni la NY cand noul turn va fi gata (se estima ca in 2011). Evident insa ca acum nu voi astepta pana in 2018 :D

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?