Net And The City

Trăim într-o lume care ne uimește mereu prin micimea ei fizică, prin conexiunile nebănuite existente la nivel uman. Evident, cea virtuală este chiar și mai mică, iar dacă pentru unii asta poate duce la paranoia, pentru alții, cum sunt eu, poate fi prilej de bucurie. Așa a fost ieri, când am descoperit cum trei prietene (pomenite deseori aici pe blog) au comentat același articol. Este vorba de Alina, Oana și Micky, conexiunile mele vii cu New York-ul, trei persoane care nu se cunoșteau între ele nici măcar la nivel virtual și pe care eu nu le-am pus niciodată în legătură. Articolul de care vorbesc (unul chiar foarte fain, vă invit să-l citiți) îi aparține Alinei, nu este al meu, deci șansele ca prietenele mele să se regăsească total neplanificat acolo erau foarte mici. Din link în link, din blog în blog, internetul le-a adus într-un punct comun. Cheers to that!
Chiar i-am spus acum câteva minute lui Micky că, data viitoare când ajung la NY, le voi scoate pe toate trei în oraș și mă voi simți ca Mr.Big din Sex And The City :D

Comments

 1. hai ca esti de pomina!i'm in!!!

  ReplyDelete
 2. Hooray! E bine ca vizualizam deja, asa se va intampla mai degraba decat banuim ;) Dar asta e un punct de vedere egoist..Alina, tie iti doresc sa vii in Ro cat mai repede :)

  ReplyDelete
 3. si vin si eu, ca trebuie sa fie 4 fete ca sa respectam scenariul!
  chiar sambata am visat ca trebuia sa plec o saptamana in new york. si ma vedeam acolo mergand pe strazi. asa bucuroasa am fost incat atunci cand m-am trezit si am realizat ca a fost doar un vis imi venea sa plang. :)

  ReplyDelete
 4. Sorella...ca frac'su, obsedata de NY...deci pazea ca vin cu ea :D

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?