Friday, 21 August 2009

Inumanul

În istoria recentă a planetei, există doi umanoizi care au depășit într-un mod halucinant condiția atletică a acestei rase. Unul a fost Michael Phelps, al doilea este Usain Bolt, care aseară a doborât recordul mondial și la 200 m, după ce o făcuse la 100 m acum câteva zile. Iar vechile recorduri îi aparțineau tot lui. Te întrebi cu atât mai mult ce-i punea mama lui în lapte când era mic când vezi dezinvoltura cu care acest atlet face aceste recorduri, de zici că aleargă la antrenament. Pentru că este uriaș și pentru că provine dintr-un oraș fără iluminat electric, îi sunt iertate și gesturile de cocalar (mai știu eu pe unul așa, îi spune C.Ronaldo) prin care se prostește înainte și după cursă.
Apropo de mama lui Usain, ea spune că băiatul ei are atâta energie pentru faptul că ea mânca multe dulciuri când era gravidă. Rețineți, dragelor, poate creați și voi niște mici rachete bolțiene.


2 comments:

alina said...

Phelps era pe viata al doilea daca nu se retragea Thorpe care era intr-adevar cel mai tare. Parerea mea.Cat despre Bolt, iti recomand sa-l vezi la Top Gear(youtube sa traiasca!) sa vezi ca nu e numai alergatu' de el, e funny si oarecum modest si vitezoman.

Black Bitch said...

Imi place comentariul de Christiano Ronaldo :)). Dar lui nu i se iarta... Anyway, nu cred ca treaba cu dulciurile functioneaza... Toate femeile mananca multe dulciuri cand sunt gravide, fara sa astepte sfatul tau.

Post a Comment