Space Dementia

Pe cel mai mare stadion al Europei şi într-unul din cele mai frumoase oraşe ale lumii, a debutat n urmă cu două seri noul turneu mondial U2. Avînd un setlist magnific (incluzînd acele piese scoase de la naftalină, de care vă spuneam săptămîna trecută), concertul de debut pare să fi fost realmente fabulos, iar vocea lui Bono (de regulă principala necunoscută) în mare formă. Credeam că după ZooTV şi PopMart le-am văzut pe toate, iată însă că nu. Scena depăşeşte orice imaginaţie şi nu-mi rămîne decît să întreb: Michael who...?

Poze găsiţi aici, iar mai jos un film de 10 minute, din care puteţi măsura dimensiunile acestui show. Voi reveni de mai multe ori pe parcursul turneului, la un moment dat sper şi cu un concert (cel puţin) în format mp3.
U2360 World Tour, Barcelona Opening Night, setlist:
Breathe
No Line on the Horizon
Get On Your Boots
Magnificent
Beautiful DaY
I Still Haven't Found What I'm Looking For
Angel of Harlem
In A Little While
Unknown Caller
The Unforgettable Fire
City of Blinding Lights
Vertigo
I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight
Sunday Bloody Sunday
Pride (In The Name of Love)
MLK
Walk On
Where The Streets Have No Name
One
Ultraviolet
With Or Without You
Moment of Surrender

Comments

 1. Ia citeste aici http://www.irishtimes.com/newspaper/ireland/2009/0701/1224249839464.html

  si mai ales ultimul rindulet! And GO FOR IT, man!
  Stii ca poti, daca vrei!

  ReplyDelete
 2. Merci, dar n-am cu ce si nici cu cine. I've left it behind, poate la anul. E doar o tzeapa din mai multe, nothing I can't take.

  ReplyDelete
 3. Mai, chiar n-a fost teapa, zau! Omul a facut ce-a putut... si nu uita ca Simona ti-a oferit tie biletul mai intii, in detrimentul meu, da?

  Nu ne iese intotdeauna cum vrem! Eu am pierdut si Amsterdamul si Depeche Mode.

  ReplyDelete
 4. Am incercat sa-ti raspund politicos, dar vad ca insisti in aberatiile tale si ma scoti din pepeni. Atat acel om cat mai ales Simona s-au comportat indolent si nesimtit, nefiind in stare sa-mi spuna, vreme de o saptamana, unde mama dracului este acel bilet. Am explicat extrem de clar in acest articol: http://www.theflyonawall.com/2009/04/se-pare-ca-n-fost-sa-fie.html
  Puteau foarte bine sa-mi spuna ca biletul nu e pe teren si mi-as fi luat in alta parte, fara nicio suparare. Nu are nicio legatura cu tine, nu te mai baga aiurea in discutii atunci cand nu cunosti faptele sau te faci ca nu le intelegi.

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?