Thursday, 23 July 2009

Concluzie de burlac autentic

Fie t1 timpul necesar pentru a prăji o omletă din 6 ouă şi t2 timpul în care speli (înjurînd printre dinţi) teflonul în care ai realizat operaţiunea. De fiecare dată, t1 + t2 dă cu mult mai mult decît timpul efectiv în care mănînci, fie el t3. La care nu mai pui şi faptul că omleta în sine nu e aşa o mare delicatesă care să justifice atîta efort. Prin urmare, decît să-ţi faci omletă, mai bine fierbi 2 ouă şi le mănînci tari. Raportul satisfacţie-efort-draci consumaţi e mult mai bun.

Apropo, urăsc teflonul. El cică e bun că nu lipeşte. No shit. Lipeşte la fel de mult sau chiar mai bine, în comparaţie cu o tavă ordinară. Iar atunci cînd încerci să-l speli mai bine aduci un pick-hammer pentru a îndepărta resturile. Altfel distrugi toţi bureţii de bucătărie de care dispui, fie ei chiar şi metalici.

*L-am auzit ieri pe respectabilul bancher Bogdan Baltazar afirmînd (e drept, cu referire la Boc) că simţul umorului e lucru rar printre ardeleni. Măi stimabile, fuck Boc, eu am (destule) alte puncte de reper şi-ţi spun că nu prea e cum zici matale.

9 comments:

Onutzza said...

Mda, chestia cu t1+t2>t3 ma streseaza si pe mine. Oricum, cred ca Murphy zicea ca timpul necesar pregatirii mesei e invers proportional cu cel necesar mancatului. Asta e. :|

eyh said...

6 oua???? omg!!!!
tip: daca lasi cratita cu apa in ea cateva minute, resturile se dezlipesc apoi singurele - nu trebuie sa strici bureteii :))

The Fly said...

6 sau chiar 8...omleta cu 2 oua e ca si cum as manca aer :D

Black Bitch said...

Pai tu ori n-ai tigaie cu teflon si te-au pacalit astia la magazin, ori ai lasat ouale "sa se faca" pana au venit pompierii, ori ai uitat un mic detaliu: uleiul. Tu stii care ii varianta.

Eu, ca ardeleanca, ma decal total lipsita de simtul umorului. Dar sunt un caz izolat pe aici.

The Fly said...

Oricum o dai, tot lipeste.. stiu eu :D

www.emotionshop.ro said...

mai bine ma impusc decat sa mananc 2 oooooo tari
un facator de sandwich-uri n-ai?
:)
cat despre omleta, daca pui 2 oua + ceva bacon feliat + ardei gras tocat + ceapa (ceapa tre trecuta prima printrun cub de unt!!!)... o sa ma pomenesti cu drag
:D... sa nu uiti de sare si piper!

PS - se poate posta la tine si fara cont de google? n-as vrea sa apar cu el...
ai blog bun de citit!

The Fly said...

Merci de aprecieri. Anonimii nu pot posta, de asta e faza cu contul Google. Tu cine esti,ne stim?

www.emotionshop.ro said...

nu ne stim
am gasit blogul pe net si suna foarte bine
iubesti u2 si kumm, asta e suficient pentru mine

referitor la omleta, incearca versiunea de mai sus, iese perfect cu un strop de unt in debut, ca sa nu se lipeasca si ca sa miroasa tentant
:)
as fi preferat sa nu apar cu contul de google, de-asta te-am intrebat... daca puteam sa aleg un nume tip Maricica
:))

The Fly said...

Ok, Maricica :)) thanks for the tips. Eventual da-mi un mail, vezi ca ai adresa la profil.
Best regards.

Post a Comment