Insorit dar racoros

Ieri a fost foarte frig la Cluj, zici ca era martie si a mai si plouat, desi nu infernal ca in piesa lui Alifantis. Azi m-am trezit cu soarele umplandu-mi balconul, dar este in continuare cam de racoare. Joi seara Ana m-a dus la un local foarte misto (la naiba, imi scapa numele) a carui gradina era pierduta printre case vechi si curti, fapt care facea ca muzica live prestata in stil karaoke de niste studenti la actorie sa fie cantata mai in surdina si cu multe "shhhh"-uri adresate noua, spectatorilor.
Ma plimb zilnic destul de mult iar afectiunea pe care o port acestui oras ma face sa scap si de dependenta de iPod, pe care de multe ori nici nu-l mai iau cu mine. Normal, nu sunt aici cine stie ce sunete urbane inedite, dar eu vreau sa simt strazile si oamenii. Ardelencele sunt frumusele foc, dar incerc sa nu ma las impresionat, pentru ca acum tind catre un alt statut, hehe. Acum sunt la un net cafe (asta e cauza lipsei diacriticelor, pe care nu le-am putut instala fara cd-ul de...Windows '98, buhuhu) si imi motivez sporadicele aparitii online prin faptul ca inca n-am laptop si nici nu ma grabesc tare sa-mi iau.
Azi sunt 2 meciuri decisive pentru oras: U Cluj isi joaca mentinerea in Divizia B iar CFR-ul joaca finala Cupei Romaniei la Tg.Jiu. Astea ma intereseaza mai putin insa: eu mai am 2 piese de asezat in puzzle pana a atinge o stare de multumire totala. Ba chiar fericire pura, as spune. Momentan sunt exact ca vremea: insorit, dar un pic cam rece.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?