Sharleen Spiteri, o doamnă

Cum ar spune chiar ea în piesa Halo: "She's so pretty / Her hair is a mess / We all love her / To that we confess"

Am remarcat-o atunci când trupa Texas, a cărei vocalistă şi cofondatoare este, îşi lansa albumul Greatest Hits, unul dintre cele mai faine de gen pe care le-am ascultat. Sharleen era doar o coafeză din Glasgow atunci când a lansat Texas şi, deşi este scoţiancă, prin ea curge sânge italian, maltez şi irlandez. Dacă stau bine să mă gândesc, această combinaţie de rădăcini se oglindeşte perfect în talentul, temperamentul şi stilul atât de special al lui Sharleen. Vocea ei inconfundabilă şi puternică deja a delimitat-o de trupă iar anul trecut a apărut şi primul său album solo, intitulat Melody, un material foarte catchy şi elegant (aveţi un preview pe site-ul oficial şi la MySpace).
Acum vreo 2 zile m-am încins la un duel de clipuri şi melodii pe blogul lui Carmen, prilej cu care mi-am reamintit cu multă plăcere de doamna Spiteri. Ţin minte că într-o vreme îmi doream tare mult s-o văd într-un duet cu Bono, dar poate că timpul nu este pierdut. Sharleen este bună prietenă cu fotbalistul Thierry Henry, care a dedicat un gol fetiţei cântăreţei în anul 2002, imediat după ce aceasta s-a născut, deşi ştia că va primi o amendă de la UEFA pentru acest gest.
Aş vrea să nu vorbesc foarte mult, prefer s-o las pe Sharleen să se manifeste. Prin urmare vă ofer două clipuri de mare rafinament, în care solista este acompaniată, pe rând, de către doi gentlemani, actorii Jean Reno (I'll See It Through) şi Alan Rickman (In Demand) - senzaţională scena din benzinărie. 
Avem aici un exemplu de stil şi senzualitate, din care ar putea învăţa şi cei care gustă doar craci, buci, ţâţe şi limuzine într-un videoclip. Voi reveni cu Sharleen.Texas- I'll See It Through
Texas - In Demand

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite