Mondeni şi buni

Gaşca mondenă de la Prima TV tocmai a luat vacanţă, după ce a obţinut un premiu pentru cea mai bună emisiune pamflet, acordat de Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România. Nişte incompetenţi ăştia de la asociaţie, proşti de le curge scuipat din gură. Păi cum, nu au acordat ei premiul unicului, măreţului, inegalabilului Badea, cel care provine din cel mai tare trust media posibil?! Că şi el tot emisiune pamflet are. Sunt curios, o fi pomenit de premiul Mondenilor pe undeva sau chestiile astea se menţionează numai dacă eşti no.1? Că de audienţe şi trafic pe blog am auzit până ni s-a acrit.
Am încheiat mişto-ul. Revenind la Mondenii, vă spun că mă bucur pentru ei. Deşi mă temeam că plecarea lui Dragoş Stoica îi va da peste cap, iată că nu a fost aşa. Tipul care l-a înlocuit este foarte bun, iar de Bendeac deja nu mai spun, este pur şi simplu fenomenal. Îl consider cel puţin egal cu Stoica, singurul minus al său fiind că nu poate imita şi vocile la fel cum o face fostul său coleg (care a avut o emisiune pamflet şi la radio, tocmai datorită acestor calităţi vocale, emisiune care nu ştiu dacă i-ar reuşi lui Bendeac). 
În ultimele luni, după ieşirea grobiano-interlopă pe care Giovanni Becali a avut-o într-o emisiune de sport, Bendeac a început să-l parodieze constant şi o face atât de bine încât deseori am râs cu lacrimi urmărindu-l.
Iată un exemplu, din ultima lor emisiune:


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)