Câteva statistici de perete

Sper că aţi remarcat faptul că această pagină se încarcă mult mai repede de la o vreme. Am renunţat la multe porcărele inutile care populau peretele, pentru a vă face accesul mai uşor şi mai plăcut, atât din punctul de vedere al pacienţei cât şi din cel al privitului. Constat o afluenţă tot mai mare de musafiri, de la o vreme ei realizând o medie zilnică de peste 100 vizitatori unici, ceea ce este mai mult decât onorabil pentru mine, un blogăraş lipsit de notorietate. Bineînţeles, mulţi ajung aici fără să mă cunoască, din căutări Google, dar mă bucură şi faptul că The Fly on a Wall apare de regulă printre primele rezultate ale unui search care conţine cuvinte care se regăsesc în aceste pagini. 
Înainte de a trece la câteva statistici pe care le pomenesc ca fapt divers aşa, vă rog să-mi semnalaţi dacă acea imagine desenată, folosită ca header, iese cumva din cadru. În mod normal nu trebuie să se întâmple asta şi dacă este aşa atunci aveţi voi o problemă cu browserul. Ok, să revenim. Apropo de căutarile Google, observ că mulţi dintre voi, deşi intră zilnic pe acest blog, încă o fac în urma unei căutări. Amigos, ar fi mult mai simplu să vă puneţi pagina la Bookmarks/Favorites sau vă puteţi trece adresa de mail în câmpul din josul paginii. În acest caz există însă două dezavantaje: articolele ajung pe mail destul de târziu (uneori chiar a doua zi după ce eu le postez) iar clipurile de pe Youtube nu sunt importate în mesaj. Nu cunosc cauzele acestor nefăcute. Şi mai avem şi alte variante de a ne păstra în atingere: puteţi da follow (look on the right side) sau mă puteţi trece în Google Reader. 
Cei mai mulţi dintre voi, în proporţie covârşitoare chiar, mă citesc din Bucureşti. Urmează Ploieşti, Iaşi şi Constanţa. În Cluj stau foarte slab (doar 2 vizitatori în ultimele 500 page loads) dar în curând îmi voi lărgi aria acolo. Nu am menţionat oraşele străine deoarece, cu puţine excepţii de persoane care mă citesc în mod constant, cunoscându-mă într-un fel sau altul, restul expaţilor ajunge întâmplător aici. 
Sunt uimit să văd că Internet Explorer-ul încă este cel mai folosit browser, cel puţin în rândul vostru. Îhhh eu îl urăsc! Urmează Firefox apoi Google Chrome, acesta din urmă fiind utilizat doar în proporţie de 7%. Şi apropo de acest motor de căutare, în cazul în care mai aveaţi vreun dubiu că el şi-a surclasat de mult concurentul, vi-l risipesc eu: 68 din ultimele 69 de căutări care au adus vizitatori pe acest blog s-au făcut pe Google şi doar una pe Yahoo. Vă felicit pentru că folosiţi în special Windows XP (71% dintre voi) şi nu Vista (21%), care e cam naşpa (îl am eu chiar pe acest laptop de unde scriu acum). 
La final mulţumiri celor care m-au pus ca o muscă pe peretele lor şi aştept sugestii de orice natură în legătură cu acest blog. Urmează foarte curând să găsiţi aici noul clip U2 precum şi un articol despre o senzaţională doamnă a muzicii, pe numele ei Sharleen. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Pentru cei isterizați de noul virus