858 - so far so good

E bine până acum, dar nu suficient. S-au strâns deja peste 300.000 euro dar mai e ceva de muncă până a ajunge la cei 500.000 necesari pentru a lansa un prim departament de chirurgie cardiacă destinat exclusiv copiilor, la spitalul Maria Curie. Hai să mai trimitem un sms la 858, şi aşa cred că am intrat cu toţii în noua lună cu factura mobilului. Iar 2 euro sunt un mizilic pentru noi, dar adunaţi de la mai mulţi contează foarte mult pentru micuţii cu probleme cardiace.
Thanks.

Comments

  1. Sper sa ma mai tina astia la munca sa am cu ce plati telefonul !Dar in alt registru, trebiue sa facem ce ne sta la indemana, sa ajutam bebelusi cu probleme!La mai multe astfel de campanii si eventual, la ce impozite ni se opresc, ar putea sa ii investeasca mai cu cap nesimtitii astia fara suflet.

    ReplyDelete
  2. uite asa posturi mai ma fac si pe mine sa regret ca nu mai am un blog la curent pe care sa-l citeasca lumea...pe care sa pot posta astfel de mesaje, si sa stiu ca le mai si citeste cineva.

    dar cu permisiunea lui bogdan o sa redirectionez lumea aici :)

    @relativitae: nu uita ca poti completa un formular prin care iti poti redirectiona 2% din impozitul pe venit catre o asociatie sau ONG la alegere. Nu e mult, dar putin cate putin se aduna...

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele

Ridicolul forţos