Catindata ideală

Prins între atâtea ejobs, bestjobs, blowjobs... dau peste tot felul de anunţuri, care mai de care mai atrăgătoare. De atenţie. Am să vă redau câteva fragmente dintr-un astfel de anunţ, să-mi spuneţi dacă numai mie mi se pare cel puţin ciudat.


CANDIDATUL IDEAL:

Aspect fizic foarte placut, fara prejudecati, deschisa spre nou, organizata, loiala firmei, creativa. Dispusa pentru program prelungit, mod de lucru flexibil, fara obligatii .
Uhh...păi de ce puneţi "candidatul" acolo? Este foarte clar că doriţi exclusiv reprezentate ale regnului cu cruce. Şi nu oricare! Tre' să aibă aspect fizic FOARTE plăcut, să n-aibă prejudecăţi, deschisă spre nou (asta se traduce în "ţi-ai tras-o vreodată în timp ce îi &%¤# iar el îţi %/%¤¤¤ ...?!"), dispusă pentru program prelungit (e clar...) şi fără obligaţii. Holy shit, s-ar putea şi mai pe faţă de atât?
RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Asigurarea asistenta directa asigurata managerului, relatia managerului cu departamentele interne, clientii si furnizorii. Insoteste managerul in deplasari externe si interne.

Se ofera salariu foarte motivant, bonusuri pentru activitati conexe, instruire dedicata.

Woo-ha. Probabil îşi iau chiar aceeaşi cameră în deplasările alea. Sunt tare curios cum e aia cu instruirea dedicată...
ANUNTUL CONTINE UN INTERVIU ONLINE CU O INTREBARE
Care sunt calitatile tale cele mai importante care te recomanda pentru profilul postului, avand in vedere propria viziune asupra relatiei manager-asistent manager si descrierea candidatului din prezentul anunt?

"Sunt o tânără dornică de afirmare, fără prejudecăţi şi inhibiţii, deschisă la tot ce e nou, dispusă la iniţiere şi instruire dedicată. Nu am obligaţii, voi fi loială firmei, adică şefului, adică mi-o voi trage doar cu el. Dispusă la program prelungit, în funcţie de programul şefului şi de cel al soţiei acestuia".
cool

Păi nu? Cam ăsta ar fi răspunsul ideal pentru măreţul lor interviu online. Şi nu e vorba de propria viziune, ci tocmai de "descrierea candidatului din prezentul anunţ", băi labagiilor de angajatori discriminatori. Ia băgaţi un ochi aici. Iar voi, fetelor, v-aţi preta la aşa ceva? Hai că sună tentant. Nu e chiar ca la video chat, dar anunţul spune că salariul lunar e de 1000-1500 euro. Eh? Parcă v-aţi bulăni niţel cu şeful pe banii ăştia, nu?

Toată treaba asta mi-a adus aminte de un banc. Cică pică una de la fereastra unui zgârie-nori. Pe la etajul 75 o prinde unu' şi-o întreabă:
"Te fuţi?"
"NU! Dă-mi drumu', mai bine mor!"
Ăla îi dă drumu', dar pe la etajul 50 o prinde un altul.
"Auzi, fă, o sugi?"
"Ce?! Nici vorbă, mai bine moartă!"
Îi dă şi ăsta drumul...deja pământul se apropia vertiginos. Tipa începe să regrete că a refuzat ofertele, măcar ar fi scăpat cu viaţă...dar pe la etajul 10 o mai prinde un tip. Femeia disperată i se oferă imediat:
"Mă fut, sug p*la, fac orice, numai salvează-mă!"
La care ăla îi dă drumul scărbit: "Ptiu, curva dracu'!"
lol

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Despre The Irishman