Angels & Demons


Tom Hanks revine în forţă luna viitoare, personificându-l din nou pe profesorul Robert Langdon, în continuarea poveştii ecranizate acum 3 ani, The Da Vinci Code. Angels & Demons este încă un film realizat după un roman de Dan Brown. Pentru cei puşi pe gânduri de acest om, dar şi pentru cei care sunt pur şi simplu pasionaţi de astfel de poveşti, cred că trailerul e mai mult decât suficient. Dacă sunteţi curioşi puteţi citi mai multe aici.


Comments

  1. Ai citit cartea? Eu chiar intentionam sa ma apuc de ea de acum cateva zile, dar mai am cateva capitole din alta carte. Daca filmul apare acum in mai, ar trebui sa dau zor sa o termin, caci e mult mai interesant sa "recunosc" in film imagini si intamplari pe care sa le am deja create in minte.

    ReplyDelete
  2. Nu am citit-o si ar fi o idee foarte buna :D In 2005 am citit Codul lui Da Vinci, pe nerasuflate, si marturisesc ca m-a ajutat mult cand am vazut filmul, pe care poate nu l-as fi inteles asa bine. Filmul mi s-a parut cartea data pe fast forward.

    ReplyDelete
  3. :D Am primit cadou acum 2 veri cartea "Ingeri si demoni" si de abia acum o citesc, aici la servici =)) si este excelenta. Imi place la nebunie. Am vazut si filmul Codul lui Da Vinci, dar cartea nu am citit-o. Nu stiam de film. Multumim Bogdan!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Te-ai dus și tu, dragă Marie