Will Phoenix rise from the ashes?

Am văzut recent ultimul film al lui Joaquin Phoenix, intitulat Two Lovers, o poveste romantică din Brooklyn extrem de bine scrisă şi jucată. Joaquin le are partenere pe Gwyneth Paltrow şi Isabella Rossellini în ceea ce pare a fi, din păcate, chiar ultimul său film ever, nu doar cel mai recent. Omul a declarat că abandonează cariera cinematografică pentru a face hip hop, o mare prostie dacă mă întrebaţi pe mine, venită din partea unui actor cu un potenţial fantastic care deja avea două nominalizări Oscar la vârsta de 31 de ani. Mai mult decât atât, trebuie menţionat un lucru senzaţional despre Joaquin. După ce a primit rolul lui Johnny Cash din filmul Walk The Line, el şi-a achiziţionat o chitară la care a învăţat să cânte iar apoi a înregistrat coloana sonoră a filmului. Drace, a făcut lucrul ăsta atât de bine încât eu credeam că Mr.Cash cântă de fapt în film. Iar acest soundtrack a luat chiar premiul Grammy!
Astfel mulţi se întreabă acum dacă nu cumva Joaquin a derapat în decor. Decizia de a abandona filmul precum şi o apariţie foarte stranie în cadrul emisiunii lui David Letterman, luna trecută, te pun pe gânduri şi te fac să te întrebi dacă omului i s-a rupt filmul (şi la figurat) sau dacă nu cumva a alunecat pe panta stupefiantelor, la fel cum a făcut şi fratele său, actorul River Phoenix, decedat la doar 23 de ani. Abordând un look şi o atitudine ciudată (prilej pentru Ben Stiller să-l parodieze la ceremonia Oscarurilor), Joaquin a stârnit controverse şi există păreri împărţite legate de realismul apariţiei în cadrul The Late Show. Vă puteţi da cu părerea dacă omul juca teatru sau nu. Eu tind totuşi să cred că da şi sper că Joaquin se va întoarce la un moment dat, dovedind că numele său este unul predestinat.
(apropo, începând de azi, U2 vor fi prezenţi timp de 5 seri consecutive în emisiunea lui Letterman, aşa că voi reveni).


Comments

 1. Wtf?Nu stiu daca sa rad sau sa-i plang de mila!Saracu' nu prea pare in regula,insa daca interpreteaza un rol ii iese de minune!L-am iubit in Gladiatorul a fost mai bun chiar decat Russel Crowe!Pacat de el,dar stii cum e cu geniile:pana la nebunie nu e decat un pas!

  ReplyDelete
 2. Este interesant si faptul ca rolul sau din Two Lovers este tot al unui om cu unele probleme psihice. Dar repet, eu cred ca in emisiunea asta a jucat un rol si nimic mai mult. Altfel ar fi fost chiar inuman din partea lui Letterman (si mai apoi a lui Ben Stiller) sa faca misto de el. Mai mult decat atat, Joaquin a mai oferit un interviu in aceeasi zi si parea cat se poate de normal.
  Iata aici parodia lui Stiller:
  http://www.youtube.com/watch?v=pflgMxxBPuY

  ReplyDelete
 3. Am mai urmarit si alte filmulete si pare destul de groasa treaba!Sper sa fie doar o faza pentru ca tipul este foarte bun ca actor!Nu stiu cine se astepta ca Heath Ledgher sa moara si totusi s-a intamplat!E nashpa cu celebritatea,greu de suportat!

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele