Thursday, 12 March 2009

Cadoul perfect

Am primit aseară ultimul şi cel mai frumos cadou pentru aniversarea mea. Sorella şi părinţii mei sunt autorii şi le mulţumesc "şi pe această cale" (glumesc...detest această expresie şablon lol) Cadoul este cel din imaginea de mai sus, noul album U2, box-set, ediţie limitată, adică un pachet complet şi frumos mirositor pentru colecţionari şi pentru cei care iubesc U2. El conţine următoarele:
  • cd-ul propriu-zis cu un booklet de 36 de pagini şi poster
  • dvd-ul Linear realizat de Anton Corbijn, pe care găsim şi o piesă senzaţională de la U2 care nu înţeleg de ce nu este pe album! rolleyes (însă vine foarte curând în paginile acestui blog)
  • o carte de 60 de pagini ce cuprinde interviuri despre album, imagini unice şi un alt dublu-poster
Toate sunt superb ambalate şi prezentate, întru prinderea urechilor neîndemânaticilor ca mine şi extazierea fanilor obsedaţi (tot ca mine!), dar mai ales pentru prezentarea unui produs total, la cel mai înalt standard, aşa cum cea mai mare trupă din lume are obligaţia s-o facă.
Apreciez faptul că au apus zilele în care un album era disponibil în România după mai multe luni de la lansarea sa. No Line On The Horizon se găseşte deja la Cărtureşti de ceva vreme (formatul simplu, cd-ul) iar dacă doriţi o cutie din asta minunată ca a mea o puteţi comanda prin EuropaFM.
Acest disc îmi este mult mai drag deja, nu numai datorită modului în care se prezintă (şi) estetic, dar mai ales pentru că el mi-a fost oferit de ai mei. Revin mâine cu minunata şi misterioasa piesă de care v-am spus mai sus, la care voi asorta gândurile unui irlandez de peste ocean.
Acum vă las cu melodia care numeşte şi deschide acest album, interpretată de U2 într-un studio din Dublin, cu acea forţă care mă convinge că va suna şi mai bine în concerte decât pe album.

7 comments:

ruxandra said...

bă, năsâmţâtule, nu e ultimul, e chiar primul daca ne luam dupa data comenzii! dar daca a venit de peste hotare, a trebuit sa mai astepti. tz tz tz

The Fly said...

Pai nah, ultimul in ordinea primirii.. dar am zis undeva c-ar fi o problema asta? :D

Anca said...

felicitari autorilor cadoului! And a wide grin to the receiver, of course.

xilviu said...

dragut cadoul, insa acest ultim album tot ramane, in opinia mea, cel mai slab scos vreodata de U2

The Fly said...

Degustibus.

kaleid said...

Sa-l stapanesti sanatos :)

The Fly said...

Merci :)

Post a Comment