Un rezultat interesant


Este cel generat de poll-ul care a ţinut header-ul acestei pagini până azi. Eram curios care sunt temele pe care voi le găsiţi a fi cele mai catchy pe acest blog. După cum se vede, trei dintre ele s-au evidenţiat în mod clar. Voi comenta pe scurt aceste rezultate.
Faptul că majoritatea intră aici pentru articolele de tip jurnal îl iau ca pe un compliment. Sunteţi interesaţi de mine ca persoană, prin urmare vă mulţumesc. Mai ales că acest gen de articole nici măcar nu se bucură de un tag aparte, puteţi remarca asta în dreapta la Fixations.
Locul doi, filmele. Măi să fie, asta da supriză! Nu mă aşteptam. Am început să abordez în mod constant acest subiect acum un an şi ceva, prinzând repede gustul şi remarcând că lumea a început să mă apeleze pentru recomandări cinefile. Dar nu mă gândeam că acest topic se va clasa atât de sus, mai ales că eu nu sunt nici pe departe vreun critic de film, ci doar un pasionat al fenomenului care înşiră pentru voi nume de pelicule din care puteţi alege ce doriţi. Veţi putea vota acest blog la categoria cinefilă din cadrul Roblogfest 2009, care va începe în curând. Asta doar dacă aceasta este principala şi cea mai plăcută sursă de care dispuneţi, vreau obiectivitate de la voi, nu favoruri wink (sper că nu voi fi zburat de către organizatori de la acea categorie - pentru a putea participa ar trebui ca 80% dintre articolele acestui blog să fie pe tema respectivă) mrgreen
Iar a treia temă care face audienţă, hmm, îmi place. Colegul meu de bancă din liceu era un tip extrem de sarcastic şi foarte aspru cu prostul gust de care ne loveam. Pe vremea aia eu ascultam muzică de doi lei iar el mă ironiza şi mă sfătuia să mă aplec mai mult pe sunetele produse de tobe şi chitare, nu pe cele electronice peste care se suprapunea rap. Până la urmă am făcut asta şi am împrumutat şi din sarcasmul şi din ochiul său critic. Sunt atâtea tâmpenii în jurul nostru şi nu le putem combate pe multe dintre ele. Dar măcar hai să ne destindem şi să ne amuzăm făcând mişto de ele, nu?
Voi ţine cont de părerea voastră, thanks for passing by smile

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)