Sunday, 22 February 2009

Un fel de interviu

Recunosc că nu prea sunt fanul acestor lepşe care se poartă în blogosferă, cred c-am mai spus asta. Dar până la urmă, unele dintre ele, aşa cum e şi cea care urmează, sunt practic nişte interviuri cu tine însuţi. Iar eu, ca o fostă palidă glorie care a fost intervievată de câteva ori, admit că am prins gustul. Aşa că hai să vedem ce vrea Carmen de la mine.

1. SUNT Bogdan aka TheFly (foarte identificabil pe Google cu aceste două nume), jurnalist cu aspiraţia, economist cu diploma, chitarist cu fantezia şi new-yorker cu sufletul.
2. AŞ VREA să nu pierd nimic din ce am acum şi să mai adaug 2-3 chestii pentru un tot unitar perfect.
3. PĂSTREZ mai puţin chestii materiale, mai mult amintiri. Singurul exemplu concret care-mi vine în minte este legitimaţia de intrare la Madison Square Garden din New York, care stă agăţată de oglinda din camera mea, a reminder of the fact that I was there and I will surely come back.
4. MI-AŞ DORI să-mi cumpăr un apartament (şi chiar voi face asta curând, cu puţin noroc). Asta deşi este efectiv înrobitor şi aberant să plăteşti o viaţă pentru patru pereţi nenorociţi care vor fi ai tăi abia la vărsta a 2-a sau la bătrâneţe, dar cică trebuie să te aşezi la casa ta, aşa zic unii şi mă bazez pe înţelepciunea lor.
5. NU ÎMI PLACE să fiu regulat la ridiche de către nimeni. Nu suport nici complezenţa. Sau să fiu dezamăgit de cei cărora le ofer prietenie în mod necondiţionat. Ar mai fi multe chestii care nu-mi plac, dar să nu exagerăm.
6. MĂ TEM de sânge, ace, vene, răni şi toate prostiile astea. Mă înmoi ca o cârpă numai dacă văd aşa ceva.
7. AUD. Da, cum ar spune poanta aia deja fumată, since 1979.
8. ÎMI PARE RĂU de prea puţine lucruri. Frank şi Robbie ştiu mai bine.
9. ÎMI PLAC călătoriile, muzica, femeile cu iniţiativă, filmele, berea Guinness, chitara, stilul direct fără abureli. Răspunsurile sunt incomplete iar ordinea lor aleatoare.
10. NU SUNT un bullshitter.
11. CÂNT la chitară foarte des, dar nu zilnic.
12. NICIODATĂ nu am fost atât de beat încât să nu mai ştiu de mine sau să dau la boboci.
13. RAR merg la vreun film. De regulă le văd de acasă. Şi nu e frumos aşa, ştiu.
14. PLÂNG extrem de rar sau aproape deloc. Nu e un macho-ism, ci adevărul. Nu consider că bărbaţii care plâng sunt fătălăi.
15. SUNT CONFUZ când..... ăăăă nu ştiu. Chiar n-am idee.....hmmm....Când sunt confuz....?!
16. AM NEVOIE de linişte şi de sprijin de la distanţă. O singură persoană ar avea voie să se apropie foarte mult, dar nimeni nu-şi ia inima-n dinţi încă.
17. AR TREBUI să am mai mult curaj şi iniţiativă.
18. AŞ PUTEA ...... Neah, formularea adecvată e POT sau O SĂ POT. Cu alte verbe adiacente.

Gata. Nu dau mai departe, cine e interesat să se servească singur.

2 comments:

Onutzza said...

Pot sa o preiau si eu? Pretty please :p

The Fly said...

Please, be my guest :D

Post a Comment