Curat murdar, coane Niculae!

Azi în ProSport, interviu cu dinamovistul Marius Niculae:

"Lobonţ şi Tamaş au plecat la naţională. Tu aşteptai să fii chemat?
Nu prea mă aşteptam. Ţi-am zis, nu prea am jucat, am stat accidentat, deci speranţele mele pentru o convocare au fost mici.

Selecţionerul are alte motive. Spune că nu te-a chemat pentru că ai înjurat Steaua.
Imediat după ce am făcut acel lucru, am avut tăria de caracter să îmi cer scuze. Nu am vrut să jignesc pe nimeni. A fost un incident sau nici nu ştiu cum să-i spun. Şi nu sunt eu primul care apare la televizor în astfel de conjuncturi. Înaintea mea au fost mulţi. Gigi Becali vorbeşte numai în beep-uri. Nea Piţi ştie însă mai bine ce are de făcut. Îi respect decizia.

Dacă ar fi să faci încă o dată acest gest, l-ai mai face?
Da, însă cu o condiţie: fără camere de filmat!"

Oare doar eu sunt siderat de absurdul acestei declaraţii? Deci domnule, să fim înţeleşi: omul îi dă cu muia 'nainte, dar apoi, dovedind o incredibilă tărie de caracter, are puterea să-şi ceară scuze! A fost doar un incident sau ceva abstract, aşa, după cum vedeţi acest fotbalist de o verticalitate ieşită din comun nici nu poate defini bine întâmplarea. Iar la final vine senzaţionalul: deşi nu e primul care oferă acadele rivalilor în faţa camerelor tv (bine c-a precizat asta, extrem de relevant...) şi deşi şi-a cerut scuze (încă o dată aplauze pentru tăria de caracter dovedită, vă rog!) omul nostru e gata să-şi bage din nou puţulica în cavitatea bucală a duşmanului! Dar nu aşa oricum, are şi o condiţie: fără camere video. V-aţi prins, da? Iniţial star porno, acum muist în intimitate, Mariusel regretă doar faptul că a fost filmat, nu gestul în sine. El e băiat finuţ, adică o da el muie, dar nici chiar aşa pe faţă!
Figurately speaking confused

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)