Tuesday, 10 February 2009

Curat murdar, coane Niculae!

Azi în ProSport, interviu cu dinamovistul Marius Niculae:

"Lobonţ şi Tamaş au plecat la naţională. Tu aşteptai să fii chemat?
Nu prea mă aşteptam. Ţi-am zis, nu prea am jucat, am stat accidentat, deci speranţele mele pentru o convocare au fost mici.

Selecţionerul are alte motive. Spune că nu te-a chemat pentru că ai înjurat Steaua.
Imediat după ce am făcut acel lucru, am avut tăria de caracter să îmi cer scuze. Nu am vrut să jignesc pe nimeni. A fost un incident sau nici nu ştiu cum să-i spun. Şi nu sunt eu primul care apare la televizor în astfel de conjuncturi. Înaintea mea au fost mulţi. Gigi Becali vorbeşte numai în beep-uri. Nea Piţi ştie însă mai bine ce are de făcut. Îi respect decizia.

Dacă ar fi să faci încă o dată acest gest, l-ai mai face?
Da, însă cu o condiţie: fără camere de filmat!"

Oare doar eu sunt siderat de absurdul acestei declaraţii? Deci domnule, să fim înţeleşi: omul îi dă cu muia 'nainte, dar apoi, dovedind o incredibilă tărie de caracter, are puterea să-şi ceară scuze! A fost doar un incident sau ceva abstract, aşa, după cum vedeţi acest fotbalist de o verticalitate ieşită din comun nici nu poate defini bine întâmplarea. Iar la final vine senzaţionalul: deşi nu e primul care oferă acadele rivalilor în faţa camerelor tv (bine c-a precizat asta, extrem de relevant...) şi deşi şi-a cerut scuze (încă o dată aplauze pentru tăria de caracter dovedită, vă rog!) omul nostru e gata să-şi bage din nou puţulica în cavitatea bucală a duşmanului! Dar nu aşa oricum, are şi o condiţie: fără camere video. V-aţi prins, da? Iniţial star porno, acum muist în intimitate, Mariusel regretă doar faptul că a fost filmat, nu gestul în sine. El e băiat finuţ, adică o da el muie, dar nici chiar aşa pe faţă!
Figurately speaking confused