The Bourne Trilogy

Matt Damon este Jason Bourne, un fost agent CIA care suferă de amnezie şi se luptă cu oamenii corupţi din organizaţie care s-au folosit de el şi acum îl vor mort. Şi asta nu doar o dată, ci pe parcursul a trei filme extrem de alerte şi bine făcute, care te poartă prin mai multe oraşe din Europa, prin India, Maroc şi New York: The Bourne Identity (2002), The Bourne Supremacy (2004) şi The Bourne Ultimatum (2007), acesta din urmă obţinând chiar trei Oscaruri la festivitatea de anul trecut. Pe ţeavă este şi partea a 4-a, pentru care s-a început munca acum câteva luni. 
Ştiam de aceste filme dar nu le văzusem, până zilele astea când le-am consumat pe toate la pachet. Ceea ce vă recomand şi vouă. 
(băi Matt, dă-ţi ceafa la o parte şi lasă-ne să ne benoclăm la superbul skyline new-yorkez!)

Comments

  1. Sunt foarte bine realizate,pe mine m-au impresionat foarte mult desi mie nu-mi prea plac filmele astea de actiune!Am devenit fan trilogia Bourne si a nu stiu cata oara fan Matt Damon(Good Will Hunting,Talented Mr.Ripley,The Good Shepard,Rounders,The Departed,s.a.m.d.)!

    ReplyDelete
  2. Ca bine zici. Chiar si tata e fan Damon, il considera printre cei mai buni actori ai momentului. Omul a luat Oscar pt. scenariu la Good Will Hunting, impreuna cu prietenul sau Ben Affleck. Si a fost si nominalizat pt. cel mai bun rol masculin, tot cu filmul asta.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ce seriale mai urmărim #19