The Bourne Trilogy

Matt Damon este Jason Bourne, un fost agent CIA care suferă de amnezie şi se luptă cu oamenii corupţi din organizaţie care s-au folosit de el şi acum îl vor mort. Şi asta nu doar o dată, ci pe parcursul a trei filme extrem de alerte şi bine făcute, care te poartă prin mai multe oraşe din Europa, prin India, Maroc şi New York: The Bourne Identity (2002), The Bourne Supremacy (2004) şi The Bourne Ultimatum (2007), acesta din urmă obţinând chiar trei Oscaruri la festivitatea de anul trecut. Pe ţeavă este şi partea a 4-a, pentru care s-a început munca acum câteva luni. 
Ştiam de aceste filme dar nu le văzusem, până zilele astea când le-am consumat pe toate la pachet. Ceea ce vă recomand şi vouă. 
(băi Matt, dă-ţi ceafa la o parte şi lasă-ne să ne benoclăm la superbul skyline new-yorkez!)

Comments

  1. Sunt foarte bine realizate,pe mine m-au impresionat foarte mult desi mie nu-mi prea plac filmele astea de actiune!Am devenit fan trilogia Bourne si a nu stiu cata oara fan Matt Damon(Good Will Hunting,Talented Mr.Ripley,The Good Shepard,Rounders,The Departed,s.a.m.d.)!

    ReplyDelete
  2. Ca bine zici. Chiar si tata e fan Damon, il considera printre cei mai buni actori ai momentului. Omul a luat Oscar pt. scenariu la Good Will Hunting, impreuna cu prietenul sau Ben Affleck. Si a fost si nominalizat pt. cel mai bun rol masculin, tot cu filmul asta.

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)