Bono, noul membru al familiei

Nu vă impacientaţi, liderul U2 nu a devenit subit socră-miu, deşi nu m-ar deranja să-i fur vreuna din fete. Bono este noul nostru câine, botezat aşa de tata şi alintat deja până acum în multe feluri: Boni, Boniţă sau Bonişor, cum îi spune bunica. Pui de labrador împerecheat cu altă rasă pe care nu o cunoaştem dar nici nu prea ne interesează, Bono este un căţeluş foarte drăcos, care muşcă şi roade tot şi este extrem de simpatic.






Comments

 1. vai ce cuuute ii :D
  ah, papucii aia verzi is foarte misto ;))

  ReplyDelete
 2. Multumim! Eu si sorella abia azi l-am vazut prima data si ne-am jucat cu el pana a cazut lat de oboseala. Acum doarme si viseaza, maraie in somn :D
  Apropo, numele Bono nu pare a fi definitiv, sorella si mama vor alt nume. Eu i-as fi spus Jack, am de mult in cap numele asta pentru un caine, dar pt. ala care va fi 100% al meu, la casa mea.
  Any ideas? :D

  ReplyDelete
 3. Ozzie? :D

  Jazz. Rio. Personal imi place Bono. Dar arata ca un Ozzie.

  ReplyDelete
 4. Iooooooi ca moooor !! Cuteness ! :D Da` ce-are 'Bono', de ce nu le convine ? :)

  ReplyDelete
 5. Haha, marturisesc ca nici mie nu mi-a placut numele Bono initial (oricat de obsedat as fi de U2 asta nu inseamna ca tb. sa-mi botez cainele asa :D ) dar m-am obisnuit pana la urma. Si am uitat sa specific ca Mr.Bono nu prea e fotogenic, adica este mult mai dragutz in realitate decat in poze ;))

  ReplyDelete
 6. Mie-mi place Bono pentru asta micu
  Io cand o sa am un caine o sa-i zic Emil :))

  ReplyDelete
 7. Mvai ce seamana cu Gore cand era si el de o luna. Numai ca Gore avea urechile cockeristice clar definite. Atat de definite ca se incurca in ele.
  Sa il stapiniti sanatosi, sa va bucurati de el si toate starile lui. Nu uitati ca trebuie inclus in toate planurile voastre. Mai ales cele de vacanta.
  Ne vedem la mare cu caini :))

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)