Ridicolul forţos

Am semnalat imediat apariţia lui Mircea Badea în blogosferă, iar de atunci şi până acum, după ce l-am studiat atent şi pe blog şi la tv, am ajuns la concluzia definitivă că nu merită urmărit decât de frustraţii care defulează la adresa acestei tărişoare, precum o face el.
Badea este ridicol. A fost de la început, de la acel şpagat făcut pe două scaune la tv, pentru a-şi atrage de partea sa admiratorii lui Van Damme. Şi de atunci continuă să se adâncească în penibil. Porneşte războaie inutile cu oameni ce-i sunt superiori, atât ca inteligenţă cât şi prin eleganţa cu care (nu) îi răspund. Nu suportă nicio critică, absolut toţi cei care îl critică sunt cretini (sau "pulifrici") şi acuză alte persoane de exact acelaşi lucru (citiţi-i declaraţia la adresa Mihaelei Rădulescu).
Badea cade profund în derizoriu când ne arată în direct cum ar arunca el cu pantofii în Băsescu, precum acel ziarist irakian care l-a ţintit pe Bush. Ştiu şi elevii de şcoală generală că la un 1 la 1 cu şeful ţării Mirciulică s-ar face mic pitic şi nici măcar verbal nu i-ar putea face faţă. Aşa că nu-i rămâne decât să se dea cocoş în cadrul monologului său unde nimeni nu-i poate da replica.
Badea este ori prost (şi-şi şterge toate articolele de pe blog din greşeală) ori prost (şi este nevoit să le şteargă intenţionat pentru că gagica-i, a cărei poză fusese postată de peştele Mirciulică doritor de rating mare făcut de labagii, i-a făcut un mare scandal). Şi ar fi foarte ruşinos să admită asta, nu?
Badea este grandoman şi ascunde asta în spatele acelui "eu, cetăţeanul", adică ciumpalacul simplu din Sălăjan. Altfel nu se explică obsesia pentru audienţele pe care le citeşte pe post (numai când sunt mai mari ca ale concurenţei) sau pentru statisticile de pe blog, acolo unde se tot compară cu Zoso, ignorând un amănunt esenţial: notorietatea. Badea ar avea super trafic şi dacă ar posta ceva de genul "Eu sunt Mircea şi am mere." Doi la mână, şi dacă ar fi mai bun decât concurenţa sa, în mod obiectiv şi bine dovedit, ar fi super jenibilos să se laude permanent cu asta. Vorba lui Huidu, prostu' până nu-i fudul...
Badea este Chuck Norris-ul României. Putem pune Badea în loc de Norris în celebrele bancuri şi toate ar avea sens. Iată:

De ce în calendarul lui Mircea Badea se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie?
Nimeni nu îl păcăleşte pe Mircea Badea!


Mircea Badea nu va face niciodată infarct. Inima nu e atât de tâmpită să-l atace.

Cand Mircea Badea taie ceapă, nu plânge el, ci ceapa.

Nu există lesbiene. Doar femei care nu l-au cunoscut încă pe Mircea Badea.

Mircea Badea nu poate să iubească, el poate doar să nu ucidă.

Mircea Badea a reuşit să numere până la infinit. De două ori.

Mircea Badea nu doarme. El aşteaptă.

Mircea Badea s-a născut într-o cabană construită de el.

Mircea Badea a înghiţit odată un borcan de somnifere. L-au făcut să clipească.

Când Mircea Badea face flotări, nu se ridică pe el, ci împinge Pământul în jos.

Mircea Badea e cunoscut pentru modestia lui, dar recunoaşte că este a 8-a minune a lumii.

Tu trăieşti pentru că te-a lasat Mircea Badea în viaţă.

V-aţi făcut o idee, nu? Da, Badea se dă şmecher şi bătăuş. Sau aproape bătăuş, după cum bine remarca cineva. Ca să ne convingă a realizat o demonstraţie filmată, la sală. După ce o urmăriţi (dacă aveţi răbdare, deşi ţine doar vreo 2 minute) luaţi aminte de faptul că domnul Badea are 35 de ani (nu 15... sau, în fine, nu mai ştiu la ce vârstă ne plăceau filmele cu karate).
Domnule nandrolon, eşti doar un adolescent bolnav de nervi şi m-am plictisit să-ţi urmăresc inepţiile doar pentru a mai da accidental şi peste un adevăr bine spus. Hai, ţin'te bine de sacul ăla şi dă-i cu sete. Cu el vei rămâne după ce se vor stinge camerele video sub care te descarci.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite