Kate are globuri

Aşa cum Ana are mere. Dar globurile lui Kate sunt de aur şi le-a luat acum o săptămână, dar cum nu am avut răgazul necesar să poposesc asupra acestui subiect, o fac abia acum. Aşadar, după cele două globuri de aur obţinute pentru rolurile din Revolutionary Road şi The Reader, Kate Winslet se anunţă principala candidată şi la Oscar, distincţie unde a mai fost nominalizată până acum de 5 ori, de fiecare dată fără succes. 
Puteţi vedea aici câştigătorii de la Golden Globes, multe din filmele laureate fiind deja pomenite de mine pe blog. Vineri vom cunoaşte nominalizările la Oscar şi vom discuta despre ele. Până atunci vă ofer câteva recomandări, pe scurt:

Frost/Nixon (caz real referitor la singurul preşedinte demisionar din istoria SUA)
Pride and Glory (vă spusesem deja de ăsta, între timp l-am văzut şi e bun)
Swing Vote (un film unde eu am citit mult printre rânduri şi de aia consider că este subestimat. Iar puştoaica Madeline Carroll joacă senzaţional)
The Lucky Ones (un nou film despre soldaţii care se întorc acasă din Irak şi descoperă că nu mai au o viaţă, dar măcar pot lega prietenii între ei)
Beyond Borders (nu aşa recent, e din 2003, dar foarte foarte tare acest film - Angelina şi Clive Owen sunt buni de tot)

p.s. Ce porcărie, dacă nu am buletin de Bucureşti nu pot închiria filme. Oricum o dai, tot pirateria e mai comodă...Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Early Signs of a Midlife Crisis: Mi-am luat PlayStation

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)