Monday, 19 January 2009

Get On Your Boots!

Doamnelor şi domnilor, luaţi-vă încălţările fantastice şi onoraţi-mi invitaţia pe care cu mândrie v-o fac de a asculta noua melodie U2, lansată astăzi. Eu sunt cam la a 5-a ascultare momentan şi recunosc că nu sunt picat în extaz, dar nici dezamăgit. Acest prim single de pe noul album anunţă un nou U2 şi încă unul foarte rock. The Edge pare a fi pus pe fapte mari. Iar fanii pretenţioşi care mereu vor ceva nou de la trupa asta ar trebui să fie mulţumiţi de aparenţele noului album. Probabil va fi melodia care va deschide concertele din cadrul turneului mondial ce va urma.
Aştept păreri obiective despre această melodie pentru că ale mele oricum nu pot fi niciodată.7 comments:

george said...

La prima ascultare, sincer nu am fost f impresionat, insa cu cat il ascult mai mult, cu atat descopar riff-ul absolut senzational al lui Edge si percutia lui Larry. It's getting under my skin, cum s-ar zice.
Cred, totusi, ca Vertigo si Beautiful Day au fost mai rasunatoare ca prim single decat get on your boots. Sunt, insa, convins, ca asta e doar inceputul si ca albumul va avea piese care o vor depasi pe aceasta (it happens all the time).
Ca o concluzie, imi aduce aminte de Discotheque, iar Pop a fost un album care mi-a placut al dracului de mult. Apreciez la piesa ca are fragmente de Fast Cars (modul in care e cantat mini-refrenul cu You don't know how beautiful...) si de Love you like mad - energia finalului imi aminteste de piesa asta.
All in all, nice work guys!

Lola said...

Imi place dar din primul minut mi s-a parut retro, m-a facut sa ma gandesc la anii '80 (ceea ce nu e neaparat un lucru rau :D)

andrei. said...

in primul rand, asta nu e nici pe departe noul "the fly". poate noul "vertigo" sau "love and peace", cel mult. mi-e deja frica de cum o sa suna albumul - clar nu vreau sa fie HTDAAB partea 2.
pe de alta parte, poate e cel mai comercial cantec al albumului, lansat ca sa atraga atentia publicului larg.
partea prosta e ca eu chiar asteptam sa fiu "picat in extaz". doar e primul single U2 dupa 2 ani si ceva ("window in the skyes", 2006). nu-mi pierd deloc speranta de a avea un album comparabil (sau chiar mai bun) decat marile clasice (AB, JT, ATYCLB sau care e topul personal al fiecaruia).

The Fly said...

Da, paralela cu Vertigo e cea mai adecvata ;) Si eu astept cu incredere albumul, vreau sa fie nou din toate punctele de vedere si desi sunt sceptic ca va fi cel mai bun album al lor, vreau sa fie apreciat in primul rand de critici. Iar turneul sa fie din nou sold out...dar sa apucam si noi bilete, hahaha.

andrei. said...

uite un alt review realist
http://www.atu2.com/news/article.src?ID=5196

mihaela said...

Numai eu nu reusesc sa vad clipul la tine pe blog?Ca zice ca nu e disponibil la mine in tara!Am auzit melodia la Guerrilla si e ok!Cat despre concert http://www.dob.ro/Articole/Pssst!/2009/U2-NU-vin-in-Romania
Sad but true!

The Fly said...

Mda, vad ca nu mai merge clipul (care nu era clip, ci doar coperta albumului) dar oricum, sunt altele disponibile si melodia deja se gaseste peste tot, nu mai stau sa modific. In privinta faptului ca au incetat negocierile, ce sa mai zic, asta e Romania, nici macar un stadion unde sa vina o trupa de calibru nu avem, lamentabil. Se contruieste noul stadion national, dar va fi gata abia peste 2-3 ani... Pana una alta se pare ca se fute o noua sansa ca U2 sa vina in Romania, si din ce motiv idiot...

Post a Comment