Thursday, 22 January 2009

Şeful lucrează la un vis

Chiar aşa, deloc nu pierde vremea. Peste 5 zile apare oficial pe piaţă al 24-lea album Bruce Springsteen (şi al 16-lea de studio). Eu nu am reuşit să ascult nici 20% din discografia maestrului, însă asta nu înseamnă că nu îl îndrăgesc foarte mult. Momentan sunt deja la a doua ascultare a noului său album, intitulat Working On A Dream. Nu voi veni cu nicio consideraţie la adresa acestui material, în primul rând pentru că îmi este încă foarte proaspăt (la naiba, nici nu a apărut în magazine!) şi în al doilea rând, neavând aprofundată discografia lui The Boss, îmi este greu să fac o paralelă între acest disc şi precedentele. Am ţinut pur şi simplu să semnalez noul album lansat de acest neobosit artist.
La final nu vă las cu o piesa de pe Working On A Dream, ci vă ofer un moment deosebit petrecut acum câteva zile la petrecerea lui Obama. The Boss cântă The Rising, doar cu o chitară acustică şi acompaniat de un cor imens de voci. Nu priviţi foarte critic - era un frig criminal şi în astfel de condiţii este aproape imposibil să prestezi la o chitară, credeţi-mă pe cuvânt.

p.s. Sper că, în zilele astea când arunc mai multe undiţe în apă, mai este un şef care lucrează la un vis. Vom vedea cum va ieşi.