Şeful lucrează la un vis

Chiar aşa, deloc nu pierde vremea. Peste 5 zile apare oficial pe piaţă al 24-lea album Bruce Springsteen (şi al 16-lea de studio). Eu nu am reuşit să ascult nici 20% din discografia maestrului, însă asta nu înseamnă că nu îl îndrăgesc foarte mult. Momentan sunt deja la a doua ascultare a noului său album, intitulat Working On A Dream. Nu voi veni cu nicio consideraţie la adresa acestui material, în primul rând pentru că îmi este încă foarte proaspăt (la naiba, nici nu a apărut în magazine!) şi în al doilea rând, neavând aprofundată discografia lui The Boss, îmi este greu să fac o paralelă între acest disc şi precedentele. Am ţinut pur şi simplu să semnalez noul album lansat de acest neobosit artist.
La final nu vă las cu o piesa de pe Working On A Dream, ci vă ofer un moment deosebit petrecut acum câteva zile la petrecerea lui Obama. The Boss cântă The Rising, doar cu o chitară acustică şi acompaniat de un cor imens de voci. Nu priviţi foarte critic - era un frig criminal şi în astfel de condiţii este aproape imposibil să prestezi la o chitară, credeţi-mă pe cuvânt.

p.s. Sper că, în zilele astea când arunc mai multe undiţe în apă, mai este un şef care lucrează la un vis. Vom vedea cum va ieşi.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)