Thursday, 11 December 2008

You've Got Mail

Recomandarea mea cinefilă pentru aceste săptămâni frumoase ce preced Sărbătorile poate nu va surprinde multă lume. You've Got Mail a fost lansat acum 10 ani şi l-am văzut deja de câteva ori, poate şi voi, dar acum am un chef nebun să-l revăd. Iată de ce. 
Acţiunea se petrece la New York, în preajma Crăciunului. Bine, pentru mine unul, acestea fiind spuse, ar fi de ajuns. Apropo, sunt atât de fascinat de filme şi de locuri încât am fost în Riverside Park (care oricum este superb şi merită vizitat indiferent de motiv) doar pentru că acolo este trasă scena finală din film. Dar, mai important, doresc să revăd această poveste pentru că acum mă regăsesc în ea. 
Ea (nu povestea) îmi devastează zilnic inbox-ul şi nici măcar n-a văzut filmul încă. Dar o va face în curând. Sunt gata şi eu să apăs butonul play, dar imediat ce-mi citesc mesajele, pentru că... I've got mail!

p.s. Cât îmi verific eu căsuţa poştală, citiţi acest pasaj care ne este oferit de site-ul oficial al filmului şi călătoriţi cu gândul. Don't you love New York in the fall?2 comments:

Ena si Alexandra said...

We love the fall, anyway.. :) Acesta este filmul meu preferat, iar eu, acum, imi traiesc dragostea (cunoscuta pe internet) cu o verigheta pe deget. :)

The Fly said...

Well, bine te-am/v-am gasit pe internetul creator de minuni :P

Post a Comment