A Peaceful Mind

Astă-primăvară vă povesteam despre un eveniment foarte frumos la care am luat parte. La Târgu Mureş am asistat la înregistrarea DVD-ului unplugged al trupei Byron, numit Acoustic Drama şi lansat atunci când eram în State, acesta fiind unul din motivele pentru care nu am mai pomenit nimic despre acest material. O fac acum, prezentându-vă o melodie din acel concert care se va afla pe următorul album de studio al trupei. A Peaceful Mind este coloana sonoră cea mai adecvată pentru aceste zile liniştite şi frumoase. Şi, în general vorbind, este o piesă care îţi aşează un zâmbet larg pe faţă şi multă exuberanţă în suflet. De ascultat dimineaţa.


Comments

 1. Eu sunt de-aici, se subintelege. :))

  ReplyDelete
 2. Rock!
  Te intrebam mai mult in ideea in care nu s-a intrat cu bilet, ci doar apropiatii trupei au avut acces :)

  ReplyDelete
 3. Stai ca nu ne intelegem. :)))) Io-s de vina ca am prins contextul din zbor si i-am dat si drumul, deh, acu` m-am trezit si n-au ajuns toti neuronii somnorosi la mansarda. :)) Credeam ca vorbim de oras, nu de concert, dar d`ooh.. ;)) N-am ajuns atunci ca eram in Bucuresti, ca sa vezi, da` stiu ca Dome the bass player (poate va stiti, ca ma arunc) tare mult a tras de mine sa raman in oras si sa ma 'introduca pah pileh'. :))))) Anyway, ti-a placut Teatru 74, mica noastra oaza de liniste si muzica buna ? :)

  ReplyDelete
 4. Haha e clar acum ;)
  Nu-l stiu pe Dome... iar Oasis-ul vostru de muzica este foarte fain, indeed (apropo, am cantat si eu un Wonderwall pe una din chitari, dupa eveniment, hehe)

  ReplyDelete
 5. Ma bucur ca nu va stiti, ar fi fost prea ciudat, as fi inceput sa fiu de acord cu teoria aia a celor 7 oameni intre tine si oricare om de pe planeta, prea multe coincidente in ultima vreme. :))

  Am citit acum si insemnarea de-atunci. Tare, tare misto. :) Imi pare rau ca nu ne citeam pe-atunci, fi'nca balanta ar fi inclinat clar spre statul acasa. :))

  ReplyDelete
 6. Cum as putea sa uit aceasta fila din 2008?
  B, aceasta melodie este un hit indubitabil...parerea mea...si calatoria pana acolo a fost un hit indubitabil :)

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?