Saturday, 6 December 2008

A Kind of Magic

Un fel de magie este atunci când îţi vin părinţii în vizită pentru a-l sărbători pe Moş Nicolae şi te trezeşti cu un câine uriaş de pluş în mijlocul sufrageriei fără să-ţi dai seama cum au reuşit să-l strecoare. Puţină magie este şi în deosebita lor încăpăţânare de a oferi cadourile precum un Moş autentic, chiar şi după 30 de ani. La fel de plăcut este să te trezeşti cu cafeaua făcută de mama iar mai pe seară să ieşiţi în oraş. Să mergi la Caru' cu Bere (unde eu mi-am servit berea irlandeză, evident, deşi berea casei este foarte bună) apoi, imediat lângă, la Chocolat, pentru desert. 
Un pic de magie este atunci când te plimbi seara cu părinţii prin centrul istoric pentru a ieşi apoi în bulevardul principal al unicei noastre metropole, pentru prima dată în acest an luminată ca de Sărbători. O magie aparte este şi atunci când admiri mult o femeie care nu poate fi a ta şi eşti absolut nepăsător la gândul că te-ai putea îndrăgosti.

1 comment:

Druida said...

Si eu am fost aseara pe la 7 prin centru, dupa o intilnire cu prietene... si apoi am mers acasa pe jos, din cauza de circulatie oprita. Poate data viitoare ni se incruciseaza drumurile :).

Post a Comment