Într-un târg Bizanţ, foc ardea

Aştept cu mare interes ziua când:
 • românii vor aştepta să ieşi din lift sau din metrou înainte ca ei să intre şi vor face asta NU în dreptul uşilor.
 • voi înţelege de ce, în 12 zile petrecute într-o metropolă care are de peste 4 ori populaţia Bucureştiului, nu am mers nici măcar o singură dată cu un autobuz sau cu un metrou plin. Bonus de dificultate în rezolvarea dilemei: doar 25% din rezidenţii acestei metropole au maşină. În Bucureşti proporţia posesorilor de autovehicule este de vreo 40%.
 • voi vedea cum persoana aflată în spatele meu la coadă, atunci când eu sunt la casă, lasă o distanţă de cel puţin un metru jumate între mine şi ea.
 • mă voi spovedi într-o biserică ortodoxă fără să-mi audă nimeni păcatele, cu excepţia părintelui, desigur, şi fără ca eu să le aud pe cele ale bătrâneilor tari de ureche.

Şi mai sunt multe altele, of course... Simţiti-vă liberi să completaţi această listă.

Comments

 1. - voi fi invitata in fata, la casa, pentru ca sunt cu copilul in brate si cu un singur produs in cos. Sau cu copilul cu caciula si jacheta groase in carut, care face urat pentru ca moare de cald.
  - n-o sa se mai inghesuie la casa rapida persoane care au cosurile full, cand scrie clar ca ar trebui sa aiba 2-3 produse.
  - nu mi se va mai tranti usa in nas desi se vede clar ca ma chinui sa ies pe ea cu carut si cu copil in carut.
  - nu se va mai baga nimeni chiar in fata mea la coada, fara sa fiu intrebata daca stau acolo ca n-am ce face sau chiar am vreo treaba.

  Ma opresc aici, ca am prea multe de zis si dupa aia devine blogul meu :)) Azi sunt calata pe supermarketuri...

  ReplyDelete
 2. Good points!
  Specific ca mai sus a scris Ioana, de pe contul sotului ei, ea neavand unul ;)
  ...cont vreau sa spun, ca sotz are :))

  ReplyDelete
 3. La dilema cu mijloacele de transport, cred că ți-ai răspuns chiar singur: cu cât mai puțini folosesc mașinile, cu atât autobuzele merg mai bine și cu atât mai mult se pot respecta tabelele de orar.

  Să adaug și eu:

  - mă voi trezi dimineață și voi vrea să merg cu tramvaiul la serviciu și nu va trebui să merg 3 stații pe jos pentru că n-am de unde să-mi cumpăr bilet.

  Hai, gata, că îmi fac sânge rău de pomană ...

  ReplyDelete
 4. Hehe interesant, insa eu ma gandeam ca daca mai putin folosesc masinile personale implicit mai multi merg cu transportul in comun..

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?