Blogu-teEskobar - Fly on a Wall

Ai tot dat pe aici, vizitatorule, să-mi priveşti peretele, să asculţi muzica pe care o ascult şi eu, să-mi citeşti gândurile sau să te regăseşti în varietatea de sentimente oferită de de această expoziţie numită TheFly On A Wall. Ai aflat că pentru mine muzica se împarte în U2 şi restul, că nu ratez nicio ocazie de a servi o Guinness, că sunt îndrăgostit de New York şi de chitara mea. Ţi-am spus poveşti despre artiştii mei preferaţi, despre tărâmurile unde am călătorit şi despre familia mea minunată. Am crezut mereu în acea frază care atârnă acolo într-un colţ al peretelui şi care spune că muzica poate schimba lumea fiindcă muzica poate schimba oamenii. Şi astfel am încercat să aduc aici numai artişti şi melodii de calitate, promovând bunul gust în muzică precum sora mea promovează pe blogul ei bunul gust în general. Acesta este un perete cu boxe încorporate, un blog audio-vizual, un ghiveci compus din sunete, imagini, oameni şi locuri. 
Am dialogat cu Dumnezeu şi deseori m-am luat la harţă cu el. Ai putut afla ce filme urmăresc şi nu ai ratat nicio ironie la adresa oamenilor şi lucrurilor care merită o atenţie strict limitată la satiră. Ai citit şi despre sport din când în când dar nu aşa cum o faci în Gazeta Sporturilor. Te-ai amuzat sau te-ai întristat atunci când îmi exorcizam diverşi demoni sau când oftam după diverse domniţe. Dar asta s-a schimbat în timp pentru că am învăţat că o văicăreală atrage după sine alte văicăreli, în timp ce un tonus optimist aduce numai lucruri bune. Astfel sper că acest mediu virtual a devenit mai respirabil, mai plăcut ochiului şi simţurilor, atât ca formă dar în special ca fond. 
Au trecut 2 ani de la primul articol publicat în acest blog, unul tâmpiţel şi deprimant. Vreau să cred că de atunci am evoluat, atât ca mod de a vedea lumea cât şi prin felul în care redau în scris ceea ce văd. Mai treci pe aici, blogu-te, te voi găzdui cu drag şi în continuare. 

Comments

 1. Happy birthday Fly on a wall!

  ReplyDelete
 2. lol, trebuia sa scriu ieri in articolul meu si ca frate-miu si-o facut blog! :D

  ReplyDelete
 3. Da, am remarcat :))
  Louise aka Summer, thanks!

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"