Monday, 1 September 2008

Hmm Comics

Am văzut al 3-lea SF cu Will Smith pe anul ăsta. Este vorba de I, Robot, un film mai vechi însă decât I am Legend sau Hancock, dar spectaculos şi amuzant. Acţiunea se petrece cam prin 2035, într-o lume invadată de roboţi, care devin un lucru banal în orice gospodărie.
La recomandarea unei prietene am vizionat şi A Lot Like Love, cu Ashton Kutcher în stilul său deja clasic şi Amanda Peet. Pe scurt, de ce ţi-e scris nu scapi, chiar de trebuie să aştepţi mai mulţi ani pentru asta.
Recomand cu convingere filmul The Strangers, un thriller foarte creepy cu Liv Tyler, inspirat pare-se din fapte reale. Pe cât de simplu ca idee, pe atât de horror.
The Stone Angel prilejuieşte o reîntâlnire (scurtă) cu Ellen Page şi cu laureata Oscar Ellen Burstyn. Film bunicel, în care am remarcat excelenta asemănare dintre Ellen şi Christine Horne, ambele jucând personajul principal. De regulă, atunci când se alegeau doi actori care să interpreteze acelaşi personaj, la tinereţe şi la bătrâneţe, nu exista cam nicio legătură între ei.
La final vă spun de două comedioare foarte uşurele, cu care nu prea are sens să vă pierdeţi vremea decât dacă vă plictisiţi foarte tare şi nu aveţi alternative. Este vorba de American Crude (cu un Rob Schneider mai puţin haios ca de obicei) şi de Meet Dave, o comedie SF cu scenariu tâmpiţel, care totuşi îţi poate smulge câteva porţii de râs. Niciodată nu am fost un fan Eddie Murphy.

p.s. Mi-e dor de o comedie cu Jim Carrey. Sau măcar cu Chris Tucker, dar nu într-o nouă serie Rush Hour.