Sunday, 14 September 2008

Curăţenie excesivă

La noi la job, în Opera Center, este o curăţenie impecabilă. Chestia asta este valabilă şi în cazul toaletelor. Femeile de servici vin atât de des să cureţe şi să spele încât efectiv nu mai poţi descărca în linişte. Nu ştiu ce naiba au în ultima vreme, ar trebui premiate pentru exces de zel. Cu un bax de Kit Kat. Pe bune, cred că din trei opriri la standuri, măcar o dată trebuie să dau peste "cleaning in progress". What about shittin' my own pants soon-to-be-in-progress?! Iar dacă sunt deja înăuntru, exact când îmi va fi lumea mai dragă le voi auzi bătând la uşă şi întrebând timid: "E voie"?
Mă disperă chestia asta. Oare ce ar trebui să spun? "Ocupat!"? "Nu acum, mă cac!"? Sau să le invit înăuntru? "Puteţi intra dacă nu vă deranjează să-mi vedeţi cucul!" E cu atât mai stupidă întrebarea lor cu cât atunci când intri la bărbaţi, nu dai direct la bude şi la pişoar, ci la chiuvete, separate printr-o uşă de restul lăcaşului magic.
Probabil dacă ar veni o dată dimineaţa la prima oră şi încă o dată seara după program ar fi suficient. Colegii mei sunt civilizaţi iar acţiunile lor hmm, umane, nu necesită această alertă maximă a tantilor care fac curat. Excesul de zel nu e bun nicăieri, nici măcar la lustruit bude. Ce te faci dacă te aşteaptă un meeting important şi nu te poţi împrospăta un pic înainte? Ha?

1 comment:

Summer said...

Trimite-le la mine la munca!

Post a Comment