The Aussie


Adică australianca. O cheamă Teresa Palmer şi am descoperit-o într-un thriller foarte bun, lansat în acest an şi numit Restraint. Atât de senzuală este această creatură încât am luat şi December Boys, un film emoţionant în care tânăra domnişoară are un loc un pic mai inocent dar la fel de provocator. Aici joacă alături de puştiul minune Daniel Radcliffe (Harry Potter) iar filmul ne prezintă vacanţa (într-un peisaj paradisiac) şi prietenia a 4 băieţi crescuţi la orfelinat.
Dacă tot suntem la filme să vă spun şi de tembela comedie You Don't Mess With the Zohan. Adam Sandler joacă rolul unei agent secret israelian cu puteri supranaturale (de unde le are nu se spune în film, dar nici nu contează) venit în America să se facă stilist de păr. Hmm ok, crazy enough! E un film foarte amuzant şi remarc totodată reîntoarcerea super-eroilor în filme, indiferent de genul lor. După Hancock, acum acest Zohan şi chiar şi Robert Downey jr. în Iron Man, un film cu o distribuţie grozavă (Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow, Terrence Howard) dar parcă mult supraestimat şi mai degrabă pentru puşti de şcoală generală (măcar la Zohan râzi...).
This Girl's Life este un film interesant despre viaţa unei vedete porno, prezentată atât cu strălucirea de pe ecran dar mai ales cu problemele ei cotidiene care o fac (logic) un om cât se poate de obişnuit. James Woods, în rolul tatălui paralitic, este foarte tare.
Iar pentru azi încheiem cu Guess Who, o comedioară romantică în care rolul principal este jucat de (guess who?) Ashton Kutcher, aşa cum ne-a obişnuit deja. Ce faci când, alb fiind, mergi să-ţi cunoşti viitorii socri, de culoare, iar ei habar nu au că tu nu eşti la fel, iar tata socru este a real pain in the ass? Vedeţi voi.
A, să nu uit faina piesă de mai jos, este scrisă şi interpretată de Peter Cincotti pentru filmul December Boys.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?