Wednesday, 27 August 2008

Trăsături

  • După ce ieri mă aflam la masa de prânz cu 3 colege iar azi cu 5 (altele decât cele de ieri) şi după o enumerare rapidă în gând, am constatat că am mult mai multe prietene decât prieteni. Mă înţeleg mult mai bine cu fetele, e clar.
  • Când era tânăr era interesat în special de muzică şi de femei, chiar el a declarat asta. Interesant, mai ales dacă aruncaţi un ochi în dreapta acolo, la Top of Fixations, remarcându-le pe primele două ale mele. Da, ne asemănăm oarecum, probabil şi din cauza asta este celebritatea mea preferată (nu sunt un fan al acestui cuvânt, dar dacă spuneam "personalitate" intram într-o discuţie mai complexă şi nu ştiu dacă îl mai plasam pe primul loc). Mă refer la Bono, desigur. Şi mergând pe linia asemănărilor, să nu uităm de discuţiile şi relaţia lui complexă cu cel de sus. Iar asta mă duce la ultima (dar cea mai importantă) idee pe care vreau s-o subliniez azi:
  • Am constatat că a trecut ceva vreme de când nu am mai vorbit cu şi despre El în aceste pagini. Este ciudat cum îl pomenim pe Dumnezeu mai ales atunci când ne merge prost şi rareori în momentele de linişte.